Slik skaper du en perfekt basemakeup med kultklassikerne fra Yves Saint Laurent
Nevn et mer ikonisk smikneprodukt enn Yves Saint Laurent Touche Éclat! Vi venter... Nei, det er vanskelig å matche gullpennen. Touche Éclat har lenge vært en must-have i hver sminkeveske. Nå består kolleksjonen av flere ikoniske makeupprodukter som får vår makeup til å se fantastisk ut. Slik skaper du en perfekt base med Touche Éclat!Glødgivende foundatino med naturlig resultat

Er du ute etter en foundation som degger ujevnheter samtidig som din egen hud får stråle gjennom? Da har vi produktet for deg! Yves Saint Laurent Touche Éclat Le Teint Foundation er ladet med glødgivende ingredienser som gir en perfekt glowy finish samtidig som den dekker ujevnheter. Den lette formelen lar huden puste mens ingredienser som ekstrakt fra marigold, stokkrose og vitamin-E gir næring. Vi elsker den vektløse følelsen på huden!

Tips! Appliser Touche Eclat Blur Primer før din foundation for å booste gløden enda mer og få mindre synlige porer, mykere hudtekstur og en jevnere hudtone.Highlighter og concealer i ett

Orginalen og ikonen Touche Éclat kan beskrives som en tryllstav som jevner ut huden med et vakkert glød. Gullpennen er ladet med lysreflekterende pigment som gir glød uten det minste av skinn eller glitter. Appliser på bar hud eller på sminke. Bruk som highlighter på ansiktets høyeste punker - prøv med en nyans lysere for en enda mer strålende effekt. Pennen kan også brukes for å jevne ut fine linjer, bruk da en nyans nær din egen hudtone.

Er du ute etter mer dekning? Sjekk ut Touche Éclat High Cover. Akkurat som orginalen er dette en lysreflekterende highlighter, men med en mer dekkende concealereffekt. Vår favoritt for å lyse opp mørke ringer under øynene.
Yves Saint Laurent
312 kr Veil. pris 403 kr
Bd50 B10
412 kr Veil. pris 545 kr
Yves Saint Laurent
399 kr Veil. pris 500 kr Du sparer 101 kr
Yves Saint Laurent
312 kr Veil. pris 393 kr

Produkter fra artikkel