Sterkere hår med veganske silkeproteiner
2023-06-16

Oppdag det veganske hårpleiemerket Kerasilk, som med eksklusive ingredienser og avansert bioteknologi hjelper håret ditt med å nå sitt fulle potensial. Vi ser nærmere på hvilke stjerneprodukter fra dette merket du må få med deg.
Kerasilk er et merke som gjennom sine mer enn 40 år i bransjen har utmerket seg med innovative løsninger og resultater som taler for seg selv. Kerasilk bruker Biomimetic Silk i alle sine produkter, et vegansk og miljøvennlig alternativ til tradisjonelle silkeproteiner. Ingrediensen smelter sammen med hårets naturlige byggestein, keratin, for å styrke hver enkelt hårstrå fra innsiden og ut ved hjelp av aminosyrer. Sammen med Kerasilks potente og effektive ingredienser jobber hvert produkt for å pleie håret på den beste måten.I den rosa Essentials-serien finner du grunnpilarene i hårpleierutinen: fem ulike sjampoer og fire ulike balsamer som er tilpasset ulike behov. Når du ønsker å ta hårpleierutinen til neste nivå, er det den blå Specialists-serien du bør vende deg til. Der finner du komplementære og resultatgivende produkter for alle hårtyper og teksturer. Dette inkluderer eksfoliering for hodebunnen, multivirkende hårolje og forskjellige leave-in kremer for ulike hårtyper.

Liquid Cuticle Filler er en varmeaktivert leave-in-spray som raskt har blitt en favoritt hos oss. Den bygger opp hårets overflatelag og gjør håret mer spenstig med blant annet ekstrakter fra blå lotus, en blomst kjent for å være rik på styrkende næringsstoffer, mineraler og vitaminer.Specialists-serien tilbyr tre forskjellige innpakninger; Strengthening Mask for fint, livløst og svakt hår, Smoothing Mask for krøllete, krusete og litt grovere hår, og en av våre favoritter: Recovery Mask. Denne innpakningen er perfekt for tørt, skadet, bleket eller kjemisk behandlet hår da den gir dyp fuktighet og reparerer håret uten å tynge det ned. I tillegg til Biomimetic Silk inneholder den Kerasilks egen ingrediens Hyaloveil, en avansert type hyaluronsyre som fester seg til toppen av hårstrået hvor den tilfører fuktighet og beskytter håret.

Nysgjerrig på mer? Se alt fra Kerasilk her.

Gave
200 ml 50 ml
135 kr
Gave
125 ml 50 ml
KERASILK
145 kr
Gave
125 ml 50 ml
KERASILK
145 kr
Gave
300 kr
Gave
125 ml 50 ml
155 kr
Gave
200 ml 50 ml
KERASILK
135 kr
Gave
200 ml 50 ml
KERASILK
135 kr
Gave
KERASILK
Midlertidig utsolgt
300 kr
Gave

Produkter fra artikkel