Styrk svekket hår i 5 enkle trinn med Shu Uemura Izumi Tonic
2024-02-21
Opplever du at håret ditt føles sprøtt, porøst og tynt? Da bør du ikke gå glipp av Izumi Tonic fra Shu Uemura. I denne artikkelen går vi gjennom fordelene med produktene og hvordan du i 5 enkle trinn får et sterkere og fyldigere hår.

Skjørt hår kjennetegnes av fine, tørre og grove hårstrå som vanligvis brekker på midten og fliser seg i tuppene. Årsakene bak skjørt og skadet hår strekker seg fra genetiske faktorer til ytre påvirkninger fra vær og vind, men de vanligste årsakene er daglig varmestyling og kjemiske behandlinger. Med riktig hårpleie kan vi imidlertid gjøre håret mer motstandskraftig, og nettopp derfor er Izumi Tonic en av våre favoritter.Plei håret med styrkende risvann – en gammel japansk tradisjon

Izumi Tonic-serien henter inspirasjonen fra den gamle japanske metoden med å bruke risvann til å styrke håret. Risvann er kjent for å gi næring og motstandskraft til håret, takket være sitt rike innhold av vitaminer, mineraler, antioksidanter og aminosyrer – ingredienser som sammen bidrar til å reparere skadde hårfibre og fremmer en sunn hodebunn.

I tillegg til risvann inneholder produktene pleiende ceramider, som tilfører og låser fuktighet inn i håret, samtidig som de beskytter mot ytterligere skader, for et mykt, glansfullt og mer motstandskraftig hår.Slik styrker du håret i fem enkle trinn


Trinn 1: Sjampo

Start rutinen med Izumi Tonic Strengthening Shampoo, en sjampo utviklet for skånsom rengjøring av både hår og hodebunn, samtidig som egenskapene til risvannet tilføres fra rot til tupp. Påfør den i vått hår, masser godt til det skummer og skyll deretter ut. Dette fjerner ikke bare urenheter, men forbereder også håret til å kunne absorbere alle fordelene med de etterfølgende produktene i serien.


Trinn 2: Balsam

Følg opp sjampoen med Izumi Tonic Strengthening Conditioner. Denne balsamen er laget for å jevne ut skjellagene i håret, låse inn fuktighet og skape et ekstra lag med beskyttelse. Påføres i fuktig hår, la den virke i noen minutter og skyll deretter nøye.


Trinn 3: Innpakning

For å gi håret en ekstra boost, anbefaler vi at du en eller to ganger i uken bytter ut balsamen med Izumi Tonic Strengthening Hair Mask. Denne intensivt nærende masken gir næring i dybden, reparerer og styrker håret fra røtter til tupper. Den passer først og fremst for deg med ekstremt ømfintlig eller skadet hår. Klem ut overflødig vann og påfør masken jevnt over hele håret. La den virke i 5–10 minutter og skyll deretter ut.


Trinn 4: Styrkende leave-in

Seriens bestselger, Izumi Tonic Strengthening Water, er det perfekte stylingproduktet for deg med svekket hår, som ønsker et fyldig og luftig sluttresultat. Spray jevnt inn i håndkletørt hår før føning eller la håret lufttørke. Sprayen fungerer som en risvannsbehandling på flaske, og det sier vi selvfølgelig ikke nei til.


Trinn 5: Pleiende serum

For å opprettholde et sterkt, mykt og glansfullt hår mellom hver vask, anbefaler vi Izumi Tonic Strengthening Serum. Denne leave-in-behandlingen er en kraftpakke av næringsstoffer og styrkende ingredienser som beskytter håret mot daglig skade, samtidig som den gir en lett, ikke-fettete finish. Påfør en liten mengde i fuktig eller tørt hår, med fokus på lengder og tupper. Serumet reder ut, forhindrer skader og gir en strålende glans uten å tynge håret. Var det alt? Neida – det fyller også ut diameteren til hvert hårstrå for en fyldigere og mer voluminøs følelse.

Blir du ikke nysgjerrig på å prøve? Kjøp Izumi Tonic-serien og oppdag den populære hårpleien fra Shu Uemura her.
Great Deal
655 kr Veil. pris 680 kr
879 kr Veil. pris 905 kr
Great Deal
555 kr Veil. pris 570 kr
595 kr Veil. pris 610 kr

Produkter fra artikkel