Testpanelets resultater etter tre ukers bruk – slik presterer Roots by Bangerhead
2023-12-22
Et friskt og sunt hår starter i hodebunnen. De fleste av oss har en gjennomtenkt rutine for lengdene, men det er dessverre lett at hodebunnen blir glemt. For å fremheve viktigheten av hodebunnspleie, lanserte vi Roots By Bangerhead, en nøye utformet produktlinje designet for å møte ulike problemer i hodebunnen.

For å garantere at produktene også faktisk leverer merkbare resultater, har ekspertene i teamet vårt vært involvert i produksjonsprosessen fra idéutvikling til ferdig produkt. Vår hudterapeut Lisa og vår frisør Sandra har dokumentert sine tre første uker med produktene, og resultatene taler for seg selv.Lisa – Hudterapeut

Hodebunnstype:
Sensitiv og oljeutsatt hodebunn.

Produkter:
Hydrating & Strengthening Scalp Exfoliator for å fjerne produktrester og døde hudceller.
Hydrating & Strengthening Scalp Mask for å kontrollere talgproduksjonen og lindre tørrhet og kløe.

Lisas kommentarer:
Helt fra første gangs bruk ble jeg positivt overrasket over eksfolieringens effekt. Den flytende formelen var lett å påføre over hele hodebunnen. Jeg masserte den inn med vår Get Growing Stimulating Scalp Massager for ekstra effekt, og lot den virke i 5 minutter.

Også masken var enkel å bruke: den spredte seg jevnt over hodebunnen og med annenhver vask påførte jeg det også på lengdene, noe som resulterte i fuktig, mykt og lettstylet hår.

Hodebunnen føles roligere og mindre tørr etter bare én gangs bruk. Ved den tredje påføringen hadde hodebunnen kommet seg fullstendig etter den tidligere kløen og den stramme, tørre følelsen.Sandra – Frisør

Hodebunnstype:
Svært tørr og sensitiv hodebunn med tendens til eksemlignende områder.

Produkter:
Hydrating & Strengthening Scalp Exfoliator for å kurere irritasjon og kløe.
Hydrating & Strengthening Scalp Serum for å tilføre fuktighet og næring.

Sandras kommentarer:
Jeg foretrekker å holde vaskerutinen så kort og effektiv som mulig, så det at eksfolieringen skal påføres i tørt hår før vask er optimalt for meg. Etter å ha latt produktet virke i 5–10 minutter, skyller jeg ut og følger opp med sjampo, som også skummer mer enn vanlig takket være den dyptrensende effekten av eksfolieringen.

Etter dusjen tørker jeg håret med et håndkle og masserer serumet inn i de områdene i hodebunnen som er ekstra tørre og irriterte. Huden føles umiddelbart roligere og mykere, og etter tre uker har jeg sett en stor forandring: Færre flak, mye mindre kløe og hodebunnen føles mykere og mindre stram.

Det jeg virkelig liker er hvor sømløst disse produktene passer inn i hårpleierutinen min. Jeg kan enkelt gi hodebunnen min den pleien den fortjener uten å bruke masse ekstra tid. Kombinasjonen av skånsom peeling og fuktighetsgivende ingredienser har gjort underverker for hodebunnsproblemene mine, og som en bonus føles lengdene mine mindre skjøre nå som balansen i hodebunnen har blitt bedre.Får du også lyst til å teste? Den fuktighetsgivende og beroligende trioen fungerer som et utmerket tillegg til din vanlige hårpleierutine. Strong & Calm-produktene i Roots-serien er først og fremst utviklet for deg med tørr, sensitiv eller irritert hodebunn, og du kan enkelt skreddersy rutinen etter hvilke av produktene du velger. Alle produktene er 100 % veganske, sulfat-, paraben- og silikonfrie, og produsert i Sverige.

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Bangerhead (@bangerhead)

Produkter fra artikkel