The Secret Garden – Et dessertbord av dufter
2024-05-07
Amouage er verdenskjent for sine fortryllende dufter, og har siden oppstarten i 1983 skapt eksklusive og sofistikerte parfymer. Nå tar dufthuset inn sitt nyeste mesterverk i The Secret Garden-kolleksjonen – Love Delight.

Duftfamilien, som består av fristende aromaer og søtsaker, staves gourmand. Notene tilbyr et bord fullt av bakverk – fra vanilje og karamell til frukt og sjokolade. Duftene kan være både forførende søte og subtilt krydret, perfekt for de som ønsker en unik og minneverdig duftopplevelse.
Love Delight er den perfekte parfymen å gå inn i sommeren med. I basen finner du kremige aromaer av vanilje, kakao og rom. Toppnotene byr på syrlig mandarin og blomstrende noter av sjasmin og rose, som passer til sesongen. Sammen skaper de en dyp og sensuell undertone som etterlater en uforglemmelig duft på huden.
 
I The Secret Garden-kolleksjonen finner du flere herlige parfymer. Lilac Love Eau De Parfum Spray er en duft som fanger opp aromaene til en orientalsk bukett med noter av solbær, patchouli, magnolia og vanilje.


 
For de som elsker blomstrende favoritter er Blossom Love Woman et opplagt valg i Amouages ​​kolleksjon, der nydelig vanilje møter kirsebærblomst og roser.

I kombinasjon med den myke duften av vanilje og varmen fra gardenia-kaffeplanten, har Love Tuberose Woman også en sikker plass blant sommerparfymene.Utforsk hele Amouages sortiment og les mer om det nye tilskuddet Love Delight her.
Nyhet
4 155 kr

Produkter fra artikkel