Tre fantastiske fuktighetsbomber som redder din tørre sommerhud
Ingenting er mer ødeleggende for din friske sommerglød enn tørr hud. Om du vil bevare en strålende og frisk hud, tross sol og bading, bør du satse på mye fuktighet. GlamGlow har selvsagt løsningen for tørst sommerhud. Med denne intensivt fuktighetsgivende trioen vil du hud bli herlig myk, med et friskt glow!


Vil du prøve GlamGlow Youthmud? Akkurat nå får du denne herlige gaven (verdt: 330 kr) når du kjøper valgfrie produkter fra GlamGlow for minst 399 kroner! Gjelder så langt lageret rekker.Intensivt fuktende ansiktsmaske

En kan nesten ikke snakke om GlamGlow uten å nevne deres magiske ansiktsmasker. Et av stjerneproduktene, som har satt varemerket på kartet, er Thristymud Hydrating Treatment. Her snakker vi fuktighetsbombe! Denne superfuktende ansiktsmasken er proppfull med ingredienser som hyaluronsyre, kokos, ingefær og honning. Perfekt får å motvirke tørrhet, trøtthet og ujevn hudtekstur. Foruten intensiv fuktighet, beroliges huden også.

Gjør slik: Appliser på hele ansiktet og la virke i 10-20 minutter. Tørk deretter ansiktet rent og masser inn restene. Den kan også brukes som en herlig nattmaske 2-3 ganger i uken for å maksimere gjenfuktning. Du kan også applisere den etter barbering for å berolige huden!Fresh glød til problemhud

Har du problemhud? Da får du ikke glemme å fylle på med fuktighet! Det er superviktig å fukte og styrke hudbarrieren for å motvirke kviser. Superwatergel Triple Acid Oil Free Moisturizer er en lett fuktighetsgel som umiddelbart fukter huden, samtidig som den motvirker uønsket glans og minsker risikoen for utbrudd. Formelen er boostet med AHA- og BHA-syrer for en friskere hud med mindre synlige porer. Perfekt for deg med fet, kombinert eller normal hud.

Gjør slik: Bruk etter rengjøring, morgen og kveld.Dyprengøring med milde bobler

Rett rengjøring er så viktig for å motvirke tørrhet. Bestselgeren Gentlebubble Daily Conditioning Cleanser er en skånsom rengjøring som effektivt tar bort sminke og urenheter, uten å virke uttørkende. De milde boblene er beriket med aminosyerer fra havre, ekstrakt fra eple, vitamin-E og grønne teblad for å pleie huden med en luksuriøs og skummende formel.

Gjør slik: Appliser på fuktig hud. Masser bort urnheter med hjelp av sirkulære bevegelser, og skyll så nøye med lunkent vann.
-24%
Gave
Nyhet
15g 100g
146 kr 192 kr Veil. pris 195 kr
-22%
Gave
Nyhet
225 kr 290 kr Veil. pris 301 kr Du sparer 76 kr
-22%
Gave
Nyhet
378 kr 485 kr Veil. pris 506 kr Du sparer 128 kr
Gave
Nyhet
382 kr 412 kr Veil. pris 511 kr Du sparer 129 kr

Produkter fra artikkel