Trendspeiding: Vi viser deg MACs hypede rouger
2024-02-16
Vi vet alle at ingen sminke-look er komplett uten den perfekte rougen – enten du foretrekker pudderrosa eller den nyeste trendnyansen, varm fersken. Bli med når vi utforsker noen av MAC Cosmetics mest ikoniske favoritter.

Rouge har vært på trendkartet en god stund, og det er tydelig at den er kommet for å bli. Nytt for denne sesongen? En fargepalett med fokus på varme nyanser av fersken og aprikos. Vær heller ikke redd for å holde øyelokkene i samme farge for å skape et enhetlig uttrykk.

La oss guide deg gjennom 7 ulike rougeprodukter – fra kremig glød til solkysset hud.

Mineralize Blush: Byggbar mineralrouge

Mineralize Blush fra MAC Cosmetics har en unik sammensetning av mineraler som gir en byggbar og lysreflekterende finish som gir deg en naturlig glød.
Den lette konsistensen gjør den enkel å påføre og blande, noe som gjør den ideell for både nybegynnere og profesjonelle skjønnhetseksperter. Velg mellom nyanser som strekker seg fra myk rosa til varm korall for en subtil look som fremhever kinnbeina.

Tips: Påfør produktet gradvis for å bygge opp ønsket intensitet. Bruk en luftig rougebørste for et naturlig resultat.Glow Play Blush: Kremrouge med glød

Glow Play Blush er en leken og kremig formel som gir kinnene en fantastisk glød. Den kan bygges opp og er lett å blande, noe som gjør det mulig å skape alt fra subtile detaljer til intense looks. Du kan enten bruke fingertuppene eller en beauty blender – uansett hva du velger, får du en myk og silkeaktig finish.

Perfekt for deg som elsker en vårlig glød. Glow Play Blush er tilgjengelig i ulike nyanser, fra myke pasteller til mer dristige toner.

Tips: Påfør med duppende bevegelser for å bygge opp intensiteten. Du kan også bruke en lysere nyanse som highlighter på toppen av kinnbeina.Powder Blush: Pudderrouge med feilfri finish

Powder Blush fra MAC Cosmetics er en klassiker og en favoritt blant sminkeentusiaster verden over. Den har en silkemyk tekstur som gir en jevn og feilfri finish.

Dette produktet passer for deg som er på jakt etter en pudderrouge som har en myk, byggbar dekning og er enkel å påføre. Her finner du alt fra nøytrale nyanser til intense bærtoner.

Tips: Bruk en rougepensel for best resultat. Påfør produktet på den fyldigste delen av kinnene, kalt kinneplet, for en løftende effekt.Extra Dimensional Blush: Skimrende glød

Skap en polert look med MACs Extra Dimensional Blush, hvis myke og skimrende resultat reflekterer lyset og gir en strålende finish. Utforsk alt fra myke pasteller og plommer til trendy korall.

Perfekt for deg som er ute etter det lille ekstra – enten det er til hverdag eller fest.

Tips: Påfør med en luftig rougebørste og sveip forsiktig over kinnene for en naturlig og jevn påføring.


Sheertone Blush: Naturlig finish

Oppdag Sheertone Blush, en pudderformel med silkemyk tekstur som gjør det enkelt å bygge opp dekningen og gir en naturlig finish. Enten du foretrekker subtile nyanser, fersken eller dristig rosa, finnes det noe som passer for deg.

Med sin feilfrie finish er den perfekt til hverdagssminke, men kan også enkelt bygges opp for en mer intens look.

Tips: Våg å prøve andre nyanser, for eksempel varm fersken – det vil ta looken din fra søt til sensuell.


Sheertone Shimmer Blush: Glødende finish med byggbar dekning

Liker du Sheertone Blush, men ønsker et mer festlig alternativ? Møt Sheertone Shimmer Blush. Denne varianten gir en skimrende finish med den samme byggbare dekningen.

Perfekt for deg som ønsker en glødende finish.

Tips: Prøv å bruke skimrende rouge som en subtil highlighter for en naturlig glød.


Skinfinish Sunstruck Matte Bronzer: Solkysset hele året

Selv om det ikke er en rouge, kan vi ikke glemme Sunstruck Matte Bronzer – et must for deg som drømmer om en solkysset look året rundt. Denne bronzeren gir en vakker matt finish og smelter fint inn i huden. Den passer alle hudtoner og gir et naturlig solkysset resultat, uten glitter eller skimmer.

Perfekt for deg som vil forme ansiktet eller toppe det med en naturlig, varm farge. Bruk den for å definere kinnbena, pannen og kjevelinjen, og avslutt med å legge på din favorittrouge.

Tips: Bruk bronzer på de områdene der solen naturlig treffer ansiktet for å få et naturlig solkysset resultat.
Gave
302 kr Veil. pris 330 kr
Gave
330 kr Veil. pris 380 kr (-13%)
Gave
489 kr Veil. pris 495 kr
Gave
311 kr Veil. pris 330 kr
Gave
330 kr
Gave
330 kr Veil. pris 380 kr (-13%)
Gave
302 kr Veil. pris 330 kr

Produkter fra artikkel