Velg riktig treatment for din hårtype

Velg riktig treatment for din hårtype

Sol, vind og vann er noe av det beste med sommeren, men dessverre kan det være skadelig for håret ditt. Utenom regelmessige frisørbesøk er hårkur og treatments det beste du kan gjøre for å holde håret sunt og vakkert. Pass bare på å ikke sløse tid og penger på feil produkter. Riktig produkt for din hårtype er et must for å få maksimalt ut av hårpleien. 

For skadet hår
Briogeo
er et nytt varemerke i vårt sortiment som raskt har blitt populær, og det er ikke uten grunn. Deres Don't Despair Repair! Deep Conditioning Mask behandler skadet og livløst hår med sin unike blanding av avokado, mandel- og arganoljer, vitamin B5 og biotin. Denne både forebygger og reparerer, samtidig som den gir fantastisk glans. What's not to like? 

For farget hår
Beskytt farget hår med en hjemmebehandling som motvirker skader fra omgivelsene, samtidig som den gjør håret mykt og smidig. I tillegg til å bevare hårfargen beskytter Maria Nila Care Masque Luminous Color håret mot varmeskader og UV-stråler.

For tørt hår
Vinteren er en tøff periode for håret. Ikke bare fordi luer og skjerf sliter på hårfibrene, men også fordi luften er både kaldere og tørrere. Matrix Biolage Hydra Source Deep Treatment Moisture gir håret en ekstra fuktighetsinjeksjon og gjenoppretter liv til sommeren for de vintergustne lengdene.

For krøllet hår
Krøllet hår er ekstra sensitivt mot uttørkning og slitasje, da håret er skjørere. Schwarzkopf Professional Mad About Curls Butter Treatment tilfør
er fuktighet og reparerer håret, samt at formelen pleier krøllene og lar dem vise seg fra sin beste side. 

For tørr hårbunn
Selv hårbunnen kan ta skade i sommersesongen så vel som vintersesongen, og tørr hårbunn kan gi kløe og ubehag, samt at det kan gi flass. Cutrin Bio+ Hydra Balance Scalp Treatment beroliger og tilfører fuktighet til hårbunnen, hvilket gir en følelse av friskere og sunnere hår – fra rot til spiss.

Shop the article

Share