Vi har testet 111Skin i 30 dager – her er resultatet
2023-08-17

111Skin er et banebrytende merke i forkant av avansert hudpleie. Merket kombinerer medisinsk ekspertise med luksuriøse formler for å skape produkter som virkelig gir resultater. I hjertet av merkets framgang ligger NAC Y², stjerneingrediensen deres. Vi har testet ingrediensen i 30 dager, og her er vår vurdering. NAC Y² er en revolusjonerende komponent som utnytter kraften hos N-Acetyl Cystein (NAC), en potent antioksidant kjent for sine eksepsjonelle hudbeskyttende egenskaper. NAC Y² fungerer som et skjold som nøytraliserer frie radikaler og fremmer hudens naturlige forsvarssystem, samtidig som kollagenproduksjonen oppmuntres for en fastere og mer ungdommelig hud.Malin, Social Commerce Lead hos Bangerhead, har testet to av 111Skins produkter:

Jeg testet stjerneproduktene Y Repair Serum NAC Y2 og Nocturnal Eclipse Recovery Cream NAC Y2 en måneds tid som en del av kveldsrutinen min. Jeg kan allerede nå avsløre at jeg har funnet to nye favorittprodukter som kommer til å få en selvfølgelig badeskapet i høst og vinter.

Ved første bruk merket jeg med en gang at huden kjentes mer glowy, fyldig og ""plump"", noe jeg mistenker er takket være den gjenfuktende hyaluronsyren i kremen. Etter to ukers daglig bruk opplevde jeg en merkbar forbedring i de partiene der huden lett blusser opp – serumet føles veldig beroligende. Etter fire uker føles huden helt balansert og fri fra rødhet. 

Serumet har en gelélignende konsistens som tynnes ut noe mens den arbeides inn. Kremen er ganske tykk i konsistensen, men gir likevel ingen flekker eller tilstopping av huden, noe som min blandingshud av og til kan få av for fete kremer. Begge produktene synker raskt inn i huden og føles herlig mykgjørende. Ettersom jeg har blandingshud, kommer disse produktene til å være i daglig bruk først og fremst i vinterhalvåret. I de varmere månedene kommer jeg til å bruke dem mest som kur eller annenhver kveld for å holde huden rolig og glad.

Ikke sant du blir sugen på å teste? Sjekk ut flere produkter fra 111Skin her.

Gave
Gave
111Skin
Midlertidig utsolgt
1 561 kr

Produkter fra artikkel