Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Kjøp nå: Opptil 25 % på duft og sminke >
Kampanje

Make P:rem Make P:rem Safe Me. Relief Moisture Cleansing Oil (210 ml)

329 kr / 264 kr
329 kr Veil. pris  (-20%)
Fri frakt over 500 kr 2-4 dagers hjemmelevering
Merkingen "Great Deal" gjør at du som kunde kan være sikker på å få en rettferdig pris. Great Deal er nøye utvalgte produkter som vi kontinuerlig matcher med autoriserte forhandlere for å kunne tilby så attraktive priser som mulig.

Dette er en lett, men svært effektiv oljerens som dyptrenser huden. Den har blitt klinisk testet for å rense og fjerne hele 32 % av hudormene etter en enkelt bruk.

En mild, men kraftig formulering av planteekstraktoljer som jobber sammen for å fjerne smuss og andre urenheter, for eksempel sminke og andre produkter.

Inneholder ingrediensen Boswellia Carterii Sap som er kjent for sin avslappende og beroligende effekt.

Formulert med kun 14 ingredienser, noe som gjør den skånsom og egnet selv for sensitiv hud.

Helt fri for mineraloljer og syntetiske dufter, men en svak duft fra produktets naturlige ingredienser kan være tilstede

Les merLes mindre
Informasjon

Påfør på tørr hud over hele ansiktet i sirkulære bevegelser for å fjerne sminke, og tilsett deretter vann for å rense huden.

Bruk
Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Caprylic / Capric Triglyceride, Isopropyl Myristate, Octyldodecanol, Ethoxydiglycol, Sorbeth-30 Tetraoleate, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Cetyl Ethylhexanoen (Jomondsia Chinjob) Oil, Salix Nigra (Willow) Bark Extract, Boswellia Carterii Oil, Tocopherol, Water
Ingredienser
Artnr: B083523
Andre kjøpte også
Make P:rem
Midlertidig utsolgt
262 kr
Steng