Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Spring Treat: få 10 % rabatt på dine skjønnhetsfavoritter med koden SPRINGTREAT >
Great Deal

MEMO Paris MEMO Paris Corfu Edp (75ml)

2 890 kr
2 890 kr Veil. pris 
Fri frakt over 500 kr 2-4 dagers hjemmelevering
Merkingen "Great Deal" gjør at du som kunde kan være sikker på å få en rettferdig pris. Great Deal er nøye utvalgte produkter som vi kontinuerlig matcher med autoriserte forhandlere for å kunne tilby så attraktive priser som mulig.

En solparfyme, som er like levende som den greske himmelen og etterlater et varmt spor på huden, som et minne om et dykk i det Ioniske hav. En moderne chypre overdosert med musk. Duften åpner med en syrlig rabarbra, sprudlende sitrus og aromatisk basilikum og utvikler seg til en myk og delikat duft, som etterlater en sofistikert duft av musk på huden med noter av melket sandeltre, kremet rav og kashmirtre.

Havet har formet en legende, som elektrifiserer de forelskede hjertene, som annonserer et smil av bergamott, mandarin, grapefrukt, roseolje og patchouli. Den som svømmer gjennom denne steinete passasjen, laget av gyldne lettelser som rav, og turkisblått vann så mykt som iris, vil oppleve en varig kjærlighet. ""Canal d'Amour"", slik er dens navn, tålmodig. Han vet, at den greske øya har mange andre hemmeligheter å dele, vevd av sjasmin, ambrettefrø, sandeltre og tonkabønne; frukter med så mange påvirkninger. Her står solbær absolutte, der bringebær og fersken er kombinert. Flotte ville, fjellrike og skogkledde landskaper fører til visioner av italiensk, fransk og britisk arkitektur, bysantinske kirker og romerske relikvier. Epoke, kulturer, sedertre, musk og liljekonvall, språk, tradisjoner, rabarbra og geranium kan alle finnes på Korfu. Øya for alle møter.

Hovednoter: rabarbra, liljekonvall, musk.

Duftnoter: bergamott, mandarin, cassis, grapefrukt, sitron, appelsin, basilikum, roseolje, spike, sjasmin, fersken, bringebær, geranium, nellik, orris, sandeltre, sedertre, rav, mose, patchouli sulawesi.

Les merLes mindre
Størrelse: 75ml
Informasjon
Bruk
Alcohol Denat, Parfum (Fragrance) , Aqua (Water) , Bht, Limonene, Geraniol, Citronellol, Linalool, Citral, Evernia Prunastri (Oakmoss) Extract, Coumarin , Alpha-Isomethyl Ionone , Eugenol, Farnesol
Ingredienser
Artnr: B078092
Andre kjøpte også
Great Deal
Selling fast
Anastasia Beverly Hills
239 kr Veil. pris 299 kr (-20%)
Great Deal
Selling fast
306 kr Veil. pris 495 kr (-38%)
Great Deal
Selling fast
250ml 500ml
Dermalogica
148 kr
Great Deal
122 kr Veil. pris 160 kr (-24%)
Great Deal
298 kr Veil. pris 405 kr (-26%)
Great Deal
215 kr Veil. pris 305 kr (-30%)
Steng