Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Spring Treat: få 10 % rabatt på dine skjønnhetsfavoritter med koden SPRINGTREAT >
Great Deal

Mizon Mizon Hyaluronic Acid 100 (30ml)

349 kr
349 kr Veil. pris 
Fri frakt over 500 kr 2-4 dagers hjemmelevering
Merkingen "Great Deal" gjør at du som kunde kan være sikker på å få en rettferdig pris. Great Deal er nøye utvalgte produkter som vi kontinuerlig matcher med autoriserte forhandlere for å kunne tilby så attraktive priser som mulig.

Hyaluronsyre er en populær ingrediens i koreansk hudpleie og finnes naturlig i huden. Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som har som oppgave å binde fuktighet i huden (den binder opp til 1000 ganger sin vekt i vann!), men når vi blir eldre reduseres mengden hyaluronsyre suksessivt, hvilket leder til at huden blir mindre spenstig og fyldig.

Mizons Hyaluronic Acid 100 er et potent serum ladet med hele 50% hyaluronsyre og har en silketekstur som raskt absorberes opp av huden og gir langvarig fuktighet. Den tetter ikke til porene eller gjør huden fet, hvilket gjør at den passer også for fetere hudtyper og kombinert hud.

Dette serumet passer utmerket til en hudpleierutine med flere steg og er et bra komplement til fuktighetskrem når huden har behov for ekstra fuktighet. Mizon Hyaluronic Acid 100 inneholder også ceramider som hjelper til å styrke hudbarrieren og motvirke tap av fuktighet, samt hallonekstrakt som er rikt på antioksidanter og beskytter huden mot frie radikaler.

Les merLes mindre
Hovedingredienser: Hyaluronsyre
Hudtilstand: Fuktfattig og tørr
Hudtype: Fet
Størrelse: 30ml
Informasjon
Bruk
Notere at ingredienslisten kan ha blitt endret. Kontakt kundeservice innen kjøp om du har spørsmål om allergi eller sensitivitet. water, sodium hyaluronate, copper tripeptide-1, butylene glycol, sclerotium gum, 1,2-octanediol, ethylhexyl-glycerin, tropolone, hydrogenated polydecene, carppyl/capric triglyceride,hydrogenated lecithin, stearic acid, c12-c20alkyl glucoside, c13-22 alcohol, glyceryl stearate, peg-100 stearate, cholesteryl hydroxystearate, cholesterol, ceramid 3, triethanolamine, carbomer, betula platpyhlla japonica juice, portaluca oleracea extract, scutellaria baicalensis root extract, astragalus membranaceus root extract, amica montana flower extract, artemisia absinthium extract, achillea millefolium extract, gentiana lutea root extract, rubus idaeus (rasberry) fruit extract, beta-glucan, adenosine, carbomer, triethanolamine, disodium edta
Ingredienser
Artnr: B023477
Andre kjøpte også
Great Deal
Selling fast
Anastasia Beverly Hills
239 kr Veil. pris 299 kr (-20%)
Great Deal
Selling fast
306 kr Veil. pris 495 kr (-38%)
Great Deal
Selling fast
250ml 500ml
Dermalogica
148 kr
Great Deal
122 kr Veil. pris 160 kr (-24%)
Great Deal
298 kr Veil. pris 405 kr (-26%)
Great Deal
215 kr Veil. pris 305 kr (-30%)
Steng