Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Spring Treat: få 10 % rabatt på dine skjønnhetsfavoritter med koden SPRINGTREAT >
Great Deal

The Ordinary The Ordinary Lactic Acid 10% + Ha 2% (30ml)

119 kr
119 kr Veil. pris 
Fri frakt over 500 kr 2-4 dagers hjemmelevering
Merkingen "Great Deal" gjør at du som kunde kan være sikker på å få en rettferdig pris. Great Deal er nøye utvalgte produkter som vi kontinuerlig matcher med autoriserte forhandlere for å kunne tilby så attraktive priser som mulig.

Melkesyre er en alfahydroksisyre som eksfolierer huden. Denne 10%-formelen gir en mild peeling og inneholder ren tasmansk pepper som er kjent for å minimere tegn på inflammasjon og sensitivitet som ofte oppstår med eksfoliering. 

Formelen inneholder et derivat fra tasmansk pepper som hjelper til å minimere irritasjonen som kan oppstå i forbindelse med syrebruk. Dette derivatet er av vegetabilsk opphavv og kan variere i farge, avhengig av årstid. Formelens farge kan derfor variere mellom ulike produksjonstilfeller.  

pH-verdien i denne formelen er omtrent 3,8. Melkesyre har en pKa på 3,8 og pKa er et viktig aspekt å ta hensyn til ved formulering med syrer. pKa angir syre-tilgjengeligheten. Når pKa er nær pH er dette en ideell balanse mellom salt og surhet, hvilket gir maksimal effektivitet av syren og minimerer hudirritasjon. 

Obs! Selv om melkesyre kan føre til raskt synlige fordeler, foreslår man generelt indirekte former av hudeksfolierende produkter i stedet for direkte, som dette produktet, som kan gi potensiell inflammasjon og sensitivitet i huden. 

Advarsel: Dette produktet bør ikke brukes på sensitiv, flassende eller skadet hud. Dette produktet inneholder betahydroxisyre (BHA) som kan øke hudens sensitivitet mot solen og spesielt risikoen for solskader. Komplettere med et solbeskyttelsesprodukt med SPF. 

Bruk produktet etter bruksanvisning og bruk produktet i en begrenset periode. 

Les merLes mindre
Fordeler: Mykgjørende
Hudtype: Kombinert
Konsistens: Væske
Størrelse: 30ml
Informasjon
Bruk
Notere at ingredienslisten kan ha blitt endret. Kontakt kundeservice innen kjøp om du har spørsmål om allergi eller sensitivitet. aqua (water), lactic acid, glycerin, pentylene glycol, propanediol, sodium hydroxide, sodium hyaluronate crosspolymer, tasmannia lanceolata fruit/leaf extract, hydroxyethylcellulose, isoceteth-20, trisodium ethylenediamine disuccinate, ethylhexylglycerin, 1,2-hexanediol, caprylyl glycol.
Ingredienser
Artnr: B045296
Fra vårt Magazine
Mer fra The Ordinary
Til The Ordinary
109 kr
Andre kjøpte også
30ml
89 kr
50ml 150ml
The Ordinary
135 kr
Selling fast
Nyhet
Steng