Babor: Slik får du fresh vårhud på bare 2 uker
2024-03-05
Våren er på vei, og med det presenterer Babor et pleiende helte-sett. Perfect Skin Collection Spring Edition gir deg fresh vårhud på bare to uker.

Babors vårhilsen kommer i form av det perfekte settet for å gi huden en ny start. Med 14 nøye utvalgte ampuller tilbyr Perfect Skin Collection Spring Edition en komplett hudpleiekur som dekker en rekke ulike hudbehov. Hver ampulle er formulert med kraftige og aktive ingredienser for å levere synlige resultater på kort tid.Perfect Skin Collection Spring Edition
Settet inneholder totalt 14 ampuller og hele syv ulike sorter med forskjellige egenskaper og resultater. Les videre og la oss guide deg gjennom hva du kan forvente deg dag for dag i kuren.

Dag 1–2: Hydra plus
Hydra plus inneholder en kraftig blanding av 1,3 % lavmolekylær hyaluronsyre for intensiv fuktighet og marine sugar fra røde alger som øker produksjonen av hyaluronsyre i huden. Du får en forbedret hudbarriere og reduserte fine linjer

Dag 3–4: Alger Vitalizer
Denne ampullen inneholder grønnalgeekstrakt, rik på vitamin A, C og E for å gi intensiv fuktighet til huden. Sammen med planktonekstrakt, som er kjent for sine antioksidative egenskaper, bidrar den også til å styrke hudens naturlige beskyttelse mot forurensninger.

Dag 5–6: Active Night
Active Night gir huden den pleien den trenger over natten. Den inneholder ceramidkompleks for å styrke hudens beskyttende barriere og ekstrakt fra europeisk salturt for å hydrere og reparere huden. Prikken over i-en er frøolje fra pasjonsfrukt som øker produksjonen av kollagen og elastin.Dag 7–8: Multi Vitamin
Denne ampullen gir deg en herlig vitamincocktail med vitamin A for hudfornyelse og forbedret hudstruktur, vitamin C for antioksidantfordeler og strålende hud, samt niacinamid for å styrke hudens naturlige barriere.

Dag 9–10: Perfect Glow
Med ingredienser som glowpigment og eksopolysakkarider gir denne ampullen deg glow-boosten du drømmer om. Den inneholder også peptider for å gi fuktighet og redusere fine linjer.

Dag 11–12: 3D Firming
Med ingredienser som oligosakkarider fra havsalat, tetrapeptid og organisk silisium reduserer den rynker og forbedrer hudens elastisitet. Dette gir deg fastere hud og en mer definert ansiktsform.

Dag 13–14: Lift Express
Med Lift Express får du umiddelbart en oppstrammende effekt. Den inneholder eksopolysakkarid for å fylle ut linjer og rynker, samt forbedre hudens mikrostruktur for jevnere hud.

Etter 14 dager vil du ikke bare ha hydrert, fastere og mer glødende hud – forhåpentligvis vil du også ha noen nye favoritter i hudpleierutinen din.

Her finner du flere pleiende ampuller og hudpleie fra Babor.
Great Deal
Gave
323 kr Veil. pris 479 kr (-33%)
Great Deal
Gave
463 kr Veil. pris 579 kr (-20%)
Great Deal
Gave
434 kr Veil. pris 579 kr (-25%)
Great Deal
Gave
239 kr Veil. pris 329 kr (-27%)
Great Deal
Gave
Babor
Midlertidig utsolgt
476 kr Veil. pris 583 kr (-18%)
Great Deal
Gave
299 kr Veil. pris 349 kr (-14%)
Great Deal
Gave
404 kr Veil. pris 479 kr (-16%)

Produkter fra artikkel