Brand of the Month: Memo Paris
2023-05-03
Denne måneden vil vi løfte frem det franske parfymehuset Memo Paris. Med eksklusive dufter og elegante flasker har det Paris-baserte parfymemerket tatt skjønnhetsverdenen med storm. Memo Paris designer duftene sine etter mottoet «reisen er målet», og notene tar oss med til eksotiske destinasjoner rundt om i verden. Er du klar for å drømme deg bort til en helt annen verden?

For å skape duftminner fra verdens vakreste steder, har Memo Paris valgt ut de mest eksklusive naturlige ingrediensene. Parfymeren får frie tøyler til å uttrykke sin kreativitet og skape unike unisex-dufter som gjenspeiler ulike destinasjoner. Oppdag de ulike kolleksjonene nedenfor for å sette sammen din ultimate duftsamling.


Cuirs Nomades – eventyrlige lærakkorder

En av Memo Paris bestselgere er Irish Leather, som tilhører Cuirs Nomades-kolleksjonen. Denne duften er perfekt for de som elsker en varm, krydret duft med hint av lær. Einerbær og grønn mate gir en frisk karakter. Hvis du ser etter noe litt mer eksotisk, kan du prøve duften African Leather, som tar deg til det afrikanske kontinentet. Lærakkord, kardemomme og safran møter blomstrende geranium i en uimotståelig miks.


Fleurs Bohèmes – drømmende blomsterdufter

Leter du etter en blomsterduft utenom det vanlige? I Fleurs Bohèmes-kolleksjonen er det en rekke forførende blomsterparfymer. Oppdag den myke og luftige Sintra, en lett gourmetduft med musk, appelsinblomst og Madagaskar-vanilje. Ute etter noe mer lidenskapelig? Duften Argentina henter inspirasjon fra tangoens hete verden. Med rose og oud i fokus, får du en mørkere og mer mystisk blomsterduft.


Graines Vagabondes – en aromatisk botanisk samling

Graines Vagabondes-kolleksjonen er inspirert av planteverdenen og inneholder aromatiske botaniske parfymer. Moon Fever Edp tar oss med til en natt på savannen. Her møtes pomerans, vetiver og lær. En perfekt duft for kvelden. Dagens favoritt er Corfu med solfylte toner hentet fra Det joniske hav. Duften åpner med syrlig rabarbra, sitrus og basilikum, og utvikler seg mot en myk og delikat bukett av liljekonvall og musk. Corfu er sommerens mest åpenbare duft.

Memo Paris tilbyr også velduftende kroppsprodukter som bodylotion og dusjgels. Perfekt både for å matche parfymen din og gjøre huden myk og glatt. Oppdag alt fra Memo Paris her.
2 890 kr
2 890 kr
2 890 kr
2 890 kr
MEMO Paris
2 890 kr
MEMO Paris
2 890 kr

Produkter fra artikkel