Estée Lauder hyller aldring med sin nyeste lansering
2024-05-22
"I look good because of my age, not for my age" – det er ordene som innledet Estée Lauders nyeste kampanje, der deres siste nyhet ble presentert.

Med hudpleieproduktene sine ønsker Estée Lauder å feire aldring og minne oss på å se det vakre i å bli eldre. Med det i tankene skapte kampanjen "Because of My Age", som fokuserer på deres nyeste innovasjon Revitalizing Supreme+ Youth Power SPF 25.

Klassiker med forbedret formel

Revitalizing Supreme+ Youth Power er en velkjent favoritt som nå lanseres med en ny formel som bekjemper tidlig aldring med enda større kraft og effektivitet enn tidligere. Den er utviklet for å redusere tidlige tegn på aldring i huden, som ujevnheter, rynker og fine linjer.

Kremen inneholder en nøye utvalgt blanding av næringsrike ingredienser og ekstrakter som gir huden ny kraft og glød. I tillegg til å gi huden en jevnere tekstur og tone, bidrar den også til å binde fuktighet i huden og holde den beskyttet gjennom hele dagen. Med denne styrkende ansiktskremen får du ikke bare en friskere og fastere hud, du får også en sunn glød fra innsiden og ut.Hva kan jeg kombinere Revitalizing Supreme+ Youth Power SPF 25 med for best resultat?

Noen ting fungerer rett og slett bedre når de brukes sammen, spesielt når det gjelder hudpleie. Ved å kombinere Revitalizing Supreme+ Youth Power SPF 25 med deres bestselgende Advanced Night Repair Serum, kan du maksimere resultatene og forsterke effekten av produktene.

Serumet trenger dypt inn i huden og virker både reparerende og fuktighetsgivende. Etter påføring av serumet følger du opp med kremen for å kapsle inn serumet og beskytte huden. Denne duoen forbedrer hudens elastisitet, hudtone og glød.

Se mer av Estée Lauder-serien her.
Great Deal
1 127 kr Veil. pris 1 335 kr (-16%)
Great Deal
Estée Lauder
553 kr Veil. pris 655 kr (-16%)

Produkter fra artikkel