Excuviance foryngende supermolekyl
2022-03-18
Ønsker du å forebygge aldringstegn? Si hei til Exuviances nye produkt – en pre-aging innovasjon! Scroll videre og les mer om denne behagelige kremen, motvirker aldringstegn og gjør dem mindre synlige.Äntligen är den här! Exuviances senaste lansering Age Reverse + Rebuild-5 Cream har en ny patenterad teknik med hjälp av en den första peptidmolekylen MicroDipeptide229.

Endelig er den her! Exuviances nye lansering Age Reverse + Rebuild-5 Cream som inneholder en ny patenterte teknologi - MicroDiPeptide229, som bidrar til å opprettholde produksjonen av kollagen og hyaluronsyre.


Exuviance, som er kjent for å være i fremkant når det gjelder å skape fremtidens hudpleie, hadde som mål å utvikle det første molekylet som hjelper huden å forebygge aldringstegn på flere måter. MicroDipeptide229 er 2,5 ganger mindre enn ledende peptider og støtter hudens naturlige byggesteiner, som kollagen og hyaluronsyre. Det er også mildere enn retinol. Perfekt for deg med sensitiv hud!Dette supermolekylet gjør nyheten Age Reverse + Rebuild-5 Cream helt overlegen mot andre kremer. Denne revolusjonerende oppstrammende kremen gir huden et synlig løft. Resultatet? Mer definerte kinnben og konturert kjevelinje!

Benytt anledningen og oppdag hudpleieinnovasjonen fra Exuviance i dag!

Produkter fra artikkel