Finn rett blant favorittene fra Ole Henriksen
2023-08-09
Har du tørr, normal eller kanskje kombinasjonshud? Da har Ole Henriksen garantert noe for deg. Hvert produkt i sortimentet deres er spesialdesignet for å passe ulike typer hudtilstander. De har fokus på en kontinuerlig hudpleierutine og tilbyr produkter som eksfolierer, pleier og beroliger huden din. Alt for å oppnå den berømte «Ole-Glowen». Vi har sett på noen av de vanligste hudtilstandene og hvilke produkter fra Ole Henriksen som passer best for dem.

Tørr hud: boost med fuktighet og fett

For å passe på den tørre huden på best mulig måte, må du tilføre både fett og fuktighet. Den populære Truth C-Rush Brightening Double Creme er en intensiv og rik fuktighetskrem spesielt tilpasset tørr hud. Beriket med kraftige vitamin C-kilder som appelsin, sitron og nype, gir den en jevnere hudfarge, en eksplosjon av fuktighet og glød som er verdig en Ole Glow. Perfekt for deg med tørr hud.Fet hud: rengjør i dybden

Uansett om huden din er fet på grunn av hormonell ubalanse, feil produkter eller genetikk, må du tilføre mye fuktighet og balansere talgproduksjonen. Find Your Balance Oil Control Cleanser er den perfekte starten på en velbalansert hudpleierutine. Ansiktsrensen hjelper effektivt med å redusere overflødig talg og rense tilstoppede porer.

Normal hud: fokuser på balanse

Normal hud har vanligvis ingen store problemområder, men fokuset er hovedsakelig på å holde den balansert. Truth Juice Daily Cleanser er en multifunksjonell gelkrem-rens som grundig renser huden for sminke, olje og urenheter. Den inneholder appelsinvann som frisker opp huden, PHA-syre som reduserer døde hudceller og den botaniske Truth-blandingen, bestående av appelsin, sitron, nype, gojibær og havtornekstrakt, som etterlater huden myk og smidig. Perfekt for å bevare hudens balanse.Kombinasjonshud: behandle separat

Kombinasjonshud er den vanligste hudtypen og kjennetegnes ved å være både tørr, normal og fet. Du som har denne hudtypen har ofte en oljete T-sone som kan behøve litt ekstra kjærlighet. For å håndtere T-sonen på en effektiv måte har Ole Henriksen utviklet Glow2Oh Dark Spot Toner, som er en kraftig kveldstoner maksimert med AHA-syre. Den er også beriket med trollhasselvann som bidrar til å gi en jevnere hudtone. Alt mens du sover.

Oppdag mer fra Ole Henriksen her.
Great Deal
295 kr Veil. pris 330 kr (-11%)
315 kr Veil. pris 340 kr
719 kr Veil. pris 788 kr

Produkter fra artikkel