Fuktet hud i 100 timer – slik gjør du
2021-11-05
Temperaturene synker, og huden lengter etter fukt! Når det kommer til fuktighetsgivende produkter, finnes det et ikonisk produkt vi sverger til! Vi snakker selvfølgelig om Clinque Moisture Surge Auto-Replenishing Hydrator.

Denne bestselgeren 
har siden i vår en ny oppdatert formel og holder nå huden hydrert i hele 100 timer. Scroll ned så forteller vi deg mer om hvordan du best kan hjelpe huden din med å binde fuktighet for en fantastisk glød og plumpet look!
 


Uendelig mye fukt (nesten) 

Fuktighet er den viktigste ingrediensen for sunn hud som ser ungdommelig og plumpet ut. Cliniques ikoniske Moisture Surge Auto-Replenishing Hydrator gir deg nå hele 100 timer med hydrering i en oljefri gelformel som vi alle elsker. Med aloe bio-gjæring og hyaluronsyre synker den dypt inn i huden og fukter hele 10 lag med hud.

Det fine med Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator er at selv etter at du har vasket ansiktet om kvelden, holder den fuktighetsgivende effekten! Huden blir fantastisk fyldig og får en naturlig glød som varer hele dagen. 

Slik gjør du: Bruk morgen og kveld på ren hud. Kan brukes under eller over sminke og også som en fem-minutters maske.Slik fungerer det 

Hvordan er det mulig at Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator holder huden hydrert i hele 100 timer og til og med ETTER du har vasket ansiktet ditt? Svaret er Cliniques Auto-Replenishing Technology som hjelper huden til å skape sin egen vannreserve for å kontinuerlig fukte seg selv og binde fuktigheten for å gjøre huden fantastisk sunn glans. Denne favoritten er også vitenskapelig testet, etter bare EN påføring øker hudens fuktighetsnivå med hele 174%. Etter en uke vil du også oppleve at huden din er mer smidig, ser fyldigere ut, med en slående glød.

Produkter fra artikkel