Get cocooned – gi huden din nytt liv med disse must-haves
2022-01-28
Opplever du at huden føles sliten og tørr i årets mørkeste måneder? Det er på tide med litt self love! Scroll videre og benytt anledningen til å skjemme bort huden din med bestselgende hudpleieheltene som får alt til å føles lettere, mer glowy og mykere!

Psst.. Disse passer også perfekt som morsdag-gave eller en hvorfor ikke en valentinesgave til deg selv eller noen du er glad i?Tror du på mirakler? Hvis svaret er nei, så har du definitivt ikke prøvd La Mer Crème de la Mer! Denne luksuriøse og fyldige kremen redder selv den tørreste huden og gir umiddelbart et fornyet og friskt utseende. Denne fuktbomben, som alle snakker om, er virkelig en mirakelkrem som forvandler sensitiv hud – perfekt for deg som ønsker å oppleve en strålende finish!

The Ordinary's 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil er det ultimate valget for deg som ønsker å skjemme bort huden din med naturlige superingredienser! Påfør oljen i kveldsrutinen, før serum og krem, og opplev reduserte aldringstegn. Vi skjønner hvorfor denne bestselgeren er populær!Er du klar for å get cocooned? Filorgas Optim-Eyes Eye Contour Cream er en 3-i-1 behandling som øyeblikkelig liver opp gusten huden rundt øynene! Denne stjernen reduserer mørke ringer, hevelser og fine linjer. Gi den tynne huden rundt øynene litt ekstra kjærlighet og en ekstra boost!

Lei av å måtte gjøre jobben selv? Med Dermaceutics nattkrem Turn Over kan du lene deg tilbake og si farvel til rynker og fine linjer mens du sover! Med dette anti-age miraklet våkner du med en myk og fresh hud.

Get cocooned og si farvel til vintertrøtt hud med bestselgerne som skjemmer bort huden din med alt den fortjener!
Great Deal
Gave
Dermaceutic
436 kr Veil. pris 545 kr (-20%)
Gave
30ml 60ml
846 kr
1
Great Deal
Gave
335 kr Veil. pris 472 kr (-29%)
1

Produkter fra artikkel