Her er Estée Lauders ikoniske serum alle snakker om
2024-03-14
Advanced Night Repair Serum fra Estée Lauder er en ikonisk klassiker som fortsetter å være en favoritt generasjon etter generasjon – og vi forstår hvorfor.

Siden den revolusjonerende lanseringen i 1982, har Estée Lauder vært i forkant med klassikeren Advanced Night Repair Serum. Produktet var ikke bare tidenes første nattserum, men inneholdt også superingrediensen som få hadde hørt om på den tiden – nemlig hyaluronsyre.

Selv om det har gått over 40 år siden den gang, er serumet fortsatt en bestselger, og definitivt en favoritt i baderomsskapene til både kjendiser og hudpleieeksperter over hele verden.Så hva kan du forvente av denne klassikeren? Etter vår mening – det meste. Alt fra å fukte i dybden, redusere porene til å beskytte huden mot ytre miljøpåvirkninger.

Etter bare én natt er huden merkbart fyldigere og mer strålende, og etter tre uker er både linjer og rynker redusert. Over tid blir huden betydelig sunnere og både fasthet og elastisitet øker. Kort oppsummert: Magi på tube.Hemmeligheten ligger i sammensetningen Chronolux Power Signal Technology, som optimaliserer hudens naturlige reparasjonsprosess samtidig som den fukter og pleier i dybden.

Med Advanced Night Repair Eye Concentrate Serum kan du også gi øyeområdet alle fordelene til det ikoniske serumet – og bidra til å redusere forekomsten av fine linjer, rynker og mørke ringer. Applikatoren er laget av rustfritt stål og har en kjølende effekt. Konturspissen har en polert overflate som skånsomt masserer og glir uten å dra i huden.

Nysgjerrig på mer? Oppdag alt fra Estée Lauder her.
Great Deal
Estée Lauder
649 kr Veil. pris 655 kr
Great Deal
716 kr Veil. pris 915 kr (-22%)

Produkter fra artikkel