Her er kremen som forkorter skjønnhetsrutinen med fem steg
2024-02-14
Er du også lei av å ha 5 forskjellige produkter i baderomsskapet, eller drømmer du kanskje om en rask og effektiv skjønnhetsrutine? Her er alt du trenger å vite om Peter Thomas Roths nye Ultimate Solution 5 Multitasking Moisturizer.

Ultimate Solution 5 Multitasking Moisturizer er svaret på hudpleiebønnene dine. Den passer for normal til tørr hud og gir fem behandlinger i en. Den rike og luksuriøse formelen tilbyr en alt-i-ett-løsning for å gi huden din fasthet, jevnhet, eksfoliering, fuktighet og en beroligende effekt – alt i ett trinn. Vi guider deg gjennom de fem fantastiske måtene denne kremen kan forandre huden på.1. Reduserer linjer og rynker

Banebrytende Firma-CELL-5 Peptide Complex er nøkkelen til å motvirke aldringstegn og forbedre hudens elastisitet. Denne kraftige formelen reduserer synlige fine linjer og rynker, samtidig som den forbedrer hudens fasthet.

2. Eksfolierende egenskaper

I tillegg inneholder kremen en blanding av beta-hydroksysyrer (BHA), som gir ytterligere kjemisk eksfoliering for å fornye huden. BHA-er trenger dypere inn i huden for å fjerne døde hudceller og rense porene, slik at andre produkter absorberes bedre.

3. Jevner ut hudtonen

I en kraftig kombinasjon av vitamin C sammen med melkesyre og maleinsyre, to typer alfahydroksysyrer (AHA) som finnes i mange eksfolierende midler, hjelper kremen til å lyse opp mørke flekker og redusere forekomsten av nye ujevnheter. Ved regelmessig bruk reduseres synligheten av pigmenteringer, og du sitter igjen med en jevnere og klarere hud.

4. Fuktighetsgivende ingredienser

Du får også en intensiv fuktighetsboost med den unike sammensetningen av hyaluronsyre, kollagen, avokado- og kokosolje samt ceramid NP. Disse næringsrike ingrediensene gir huden en smidig og hydrert følelse i lang tid.5. Roer og balanserer huden

For å berolige huden og redusere rødhet og irritasjon, er kremen også beriket med ingredienser som echinacea samt grønn og hvit te-ekstrakt. Disse beroligende stoffene hjelper til med å balansere og gjenopprette huden til sin beste tilstand.

Hvordan påfører jeg Ultimate Solution 5 Multitasking Moisturizer?

Du kan bruke kremen hver dag, som dag- og nattkrem. Påfør på renset hud, ansikt, hals og dekolletasje.

Kan jeg kombinere kremen med noe annet?

Hvis du er ute etter enda mer glow og fuktighet – start med å rense ansiktet med Anti-Aging Cleansing Gel, som er en lett eksfolierende rengjøringsgel som effektivt fjerner makeup og urenheter. Påfør deretter et serum, som Water Drench Hyaluronic Glow Serum, og avslutt med Ultimate Solution 5 Multitasking Moisturizer.
Great Deal
710 kr Veil. pris 959 kr (-26%)
Great Deal
495 kr Veil. pris 527 kr
Great Deal
716 kr Veil. pris 895 kr (-20%)

Produkter fra artikkel