L'Oréal Paris Skincare guide
2024-04-12
Serumet er den dypt pleiende delen av rutinen. Vi guider deg gjennom L'Oréal’s effektive favoritter – uansett hvilket resultat du ønsker.

L'Oréal har et omfattende utvalg av serum tilpasset ulike hudtyper og hudtilstander. Uansett hva du er ute etter – fuktighet, glow eller anti-aging – finnes det et serum for deg. Vi hjelper deg med å finne rett serum for dine behov.Når huden trenger dyp fuktighet

Føles huden tørr og stram? Filler Serum 1,5% Hyaluronic Acid er et fuktighetsgivende serum som inneholder både hyaluronsyre og glyserin – to ingredienser som er svært effektive for å fylle huden og gi intensiv fuktighet.


Når du ønsker å redusere mørke ringer og fine linjer

Vil du jobbe på mørke ringer og fine linjer rundt øynene? Da er det Filler 2,5% Hyaluronic Acid Caffeine Eye Serum du skal bruke. Dette serumet er spesielt utviklet for bruk i øyeområdet og har en banebrytende applikator som masserer produktet forsiktig inn i huden. Serumet inneholder hyaluronsyre, koffein og niacinamid som sammen gir huden en fyldigere look og reduserer hevelser.Når du ønsker en jevnere hudtone

Dette serumet er beriket med rent C-vitamin, E-vitamin og salisylsyre for å motvirke en ujevn hudtone og gi huden masse glow. Clinical Vitamin C Serum bidrar også til å redusere synligheten av porer og fine linjer. Passer for deg som vil jobbe på tekstur og ujevn hudtone.


Når du ønsker å behandle og forebygge aldringstegn

Leter du etter et serum med anti-age-egenskaper? Laser Pure Retinol Night Serum er et nattserum som inneholder retinol. Det er en aktiv ingrediens som fokuserer på å reparere huden og behandle vanlige aldringstegn, som rynker og fine linjer. Den gir øyeblikkelig fuktighet og får huden til å både føles og se sunnere ut.


Når du vil redusere pigmentflekker

Hvis du har pigmentflekker som du ønsker å behandle, er Bright Reveal Niacinamide Dark Spot UV Serum perfekt for deg. Det inneholder bl.a. niacinamid, som reduserer synligheten av mørke flekker forårsaket av akne, pigmentering, solen eller alder. Dette serumet jevner ut hudtonen og gir huden en sunn glød.Når du vil styrke og beskytte

Med Age Perfect Midnight Serum kan du både pleie og styrke huden din samtidig som du får skjønnhetssøvnen din. Dette midnattsserumet inneholder en sammensetning av kraftige ingredienser som beskytter mot frie radikaler og reparerer huden. Den bidrar også til å redusere rynker og gir huden en strålende glød.

Har du flere områder du vil jobbe på? Du kan fint bruke flere serum i hudpleierutinen din. Du kan for eksempel bruke et fuktighetsgivende serum om morgenen og et utjevnende serum om kvelden.
Great Deal
230 kr Veil. pris 270 kr (-15%)
Great Deal
230 kr Veil. pris 300 kr (-23%)
Great Deal
276 kr Veil. pris 310 kr (-11%)
Great Deal
250 kr Veil. pris 270 kr
Great Deal
230 kr Veil. pris 300 kr (-23%)
Great Deal
230 kr Veil. pris 270 kr (-15%)

Produkter fra artikkel