Parfymene vi ikke klarer oss uten –
2024-06-05
Vi ser nærmere på tre Tom Ford-dufter vi ikke kan klare oss uten i sommer. Fra solmodne kirsebær til krydrede tredufter.

Siden lanseringen av sin første duft i 2006 har Tom Ford vært i forkant når det kommer til unike unisex-dufter. Fra dype og krydrede favoritter til lette og sensuelle valg. For ikke å snakke om det eksklusive og minimalistiske designet (som gjør seg perfekt på kommoden på soverommet)."Favorittene mine finnes definitivt i Tom Fords Private Blend-kolleksjon. Spesielt Soleil Blanc Eau de Parfum. Hvis du er på utkikk etter den perfekte sommerduften, er dette absolutt noe for deg."

Michelle Lannerhjelm, Copy & SoMe Specialist


Duftfamilie: Varme blomsterdufter

Noter: Bergamott, kardemommeolje orpur, pistasjakkord, ylang-ylang fra Komorene, benzoeekstrakt orpur, Coco de Mer-akkord

Kjønn: Unisex

Anledning: Hverdag og fest

Les mer om Private Blend-kolleksjonen her.Oud Minérale Eau de Parfum er en parfyme man sent vil glemme. Den svale og salte havbrisen møter den dype og varme trenoten. Forestill deg en frisk marin tone som går over i en krydret blanding av røykfylt oud og rosépepper, med balanserende noter av granbalsam og rav.

"Om sommeren vil man ofte ha lettere dufter. Men siden jeg ikke kan få nok av krydrede noter, er Oud Minérale Eau de Parfum min favorittduft i sommersesongen. Tenk deg en krydret sommerduft."

Jenni Blomqvist, E-Commerce & Campaign Coordinator


Duftfamilie: Treaktige dufter

Noter: Oud, granbalsam, tang, havsalt, rosépepper, rav, moskus, agartre

Kjønn: Unisex

Anledning: Hverdag"Det er vanskelig å velge, men jeg vil nok si Tom Fords Lost Cherry Eau de Parfum. Den har en perfekt sammensetning av kirsebær, roser og bittermandel – noe som gir den perfekte, avrundede duften jeg er ute etter til sommeren."

Malin Falk, Head of Brand & Communications


Duftfamilie: Varme og krydrede dufter

Noter: Svarte kirsebær, bittermandel, sirup av surkirsebær, rose absolute, peru-balsam, ristede tonkabønner

Kjønn: Unisex

Anledning: Hverdag og fest


På tide å finne en ny signaturduft? Sjekk ut flere parfymer fra Tom Ford her.
50 ml 100 ml
1 485 kr
30ml 50ml
TOM FORD
735 kr
30ml 50ml
TOM FORD
2 370 kr

Produkter fra artikkel