Plei og style krøllene dine i tre enkle steg
2023-04-04
Det svenske hårpleiemerket for textured hair har endelig kommet til Bangerhead. Merket vil motbevise ryktet om at teksturert hår trenger kompliserte hårpleierutiner med mange produkter. Med hjelp av merkets 3-stegs rutine kan du enkelt pleie og style ditt teksturerte hår. Vi tar en titt på produktene og hvordan du kan bruke dem for det beste sluttresultatet.

En hårpleierutine for teksturert hår kan, på samme måte som alle hårtyper, deles inn i tre enkle trinn: vask, fuktighet og styling, og fordi for textured hair ønsker å holde det enkelt, tilbyr de kun tre produkter som er skreddersydd for disse trinnene. Alle produktene er laget uten sterke kjemikalier og utviklet i henhold til EU's kosmetiske regelverk, slik at du kan være sikker på at du gir håret best mulig pleie. Når det er få produkter og en enkel rutine, må vi imidlertid legge ekstra fokus på teknikken, noe merket fremhever med tydelige instruksjoner for hvert produkt.Det første steget i 3-trinns rutinen er vask, som gjøres med rensen WASH 01. Lag skum av omtrent en teskje av produktet mellom håndflatene dine før du påfører rensemidlet i vått hår. Bruk fingertuppene til å massere inn i hodebunnen og dra skummet ut i lengder og tupper. Skyll håret grundig og gjenta prosessen en gang til for å sikre at håret er ordentlig rengjort.

Det andre trinnet innebærer å pleie håret ved å tilføre næring og fuktighet med HYDRATE 02. Balsamen myker opp håret og forsegler fuktigheten slik at det holder seg fuktet til neste vask. Emulger ca. én spiseskje av produktet mellom håndflatene og påfør i vått hår fra hodebunnen til tuppene. Masser inn og fordel produktet jevnt i hele håret, tilsett litt vann for en ekstra kremig konsistens og gre håret med en børste mens balsamen får virke i fem minutter. Skyll grundig. Hvis håret fortsatt føles tørt, kan du gjenta prosessen en gang til.I det tredje og siste trinnet i rutinen brukes STYLE 03. Denne fuktighetsbindende, botaniske gelen gir krøllene en fuktet definisjon og fleksibelt hold. Igjen skal én teskje av produktet emulgeres mellom håndflatene før det påføres i vått hår. Fortsett å tilsette mer vann og produkt til du oppnår ønsket resultat. Style med valgfri teknikk; børste eller fingre, før du føner håret nesten helt tørt med en diffuser. La håret bli helt tørt ved å la det lufttørke før du former håret for å få ekstra volum eller lar det falle naturlig.

Vanskeligere enn det er det ikke å ta vare på teksturert hår. For textured hair anbefaler å gjenta hele prosessen hver tredje til fjerde dag for å sikre rent og fuktig hår.

Produkter fra artikkel