Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Great Deal

Bronza Bronza Hydrating Bronzing Mist (100ml)

234 kr
234 kr Veil. pris 
Fri frakt over 500 kr 2-4 dagers hjemmelevering
Hold øye med produkter med merkingen "Great Deal". Merkingen gjør at du som kunde kan være sikker på å få en rettferdig pris. "Great Deal" er nøye utvalgte produkter som vi kontinuerlig matcher med autoriserte forhandlere for å kunne tilby så attraktive priser som mulig. Prisene og hvilke produkter som er inkludert oppdateres fortløpende og er ikke inkludert i kampanjer.

100 ML | 100 % VEGANSK | UTEN PARABENER | GRADUAL TAN

Hydrating Bronzing Mist har en myk spray som fordeler seg jevnt over huden og hjelper deg med å gradvis bygge opp en solkysset, perfekt bronsert hud med en gyllen glød. Misten er vegansk, gir ingen misfarging og har en fantastisk, men svært diskré kokosnøttduft – uten lukt av brun-uten-sol.

Spray ansiktet og dekolletasjen med Hydrating Bronzing Mist fra en armlengdes avstand. Bruk det som en del av din daglige hudpleierutine for å bygge opp og beholde en naturlig solkysset brunfarge. Glow and go

Les merLes mindre
Størrelse: 100ml
Informasjon

Slik gjør du det:

Spray ansiktet og dekolletasjen med Hydrating Bronzing Mist fra en armlengdes avstand. Bruk det som en del av din daglige hudpleierutine for å bygge opp og beholde en naturlig solkysset brunfarge. 

• Brukes på ren og tørr hud.

• Spray ansiktet og dekolletasjen fra en armlengdes avstand.

• La misten tørke i noen få minutter før du påfører sminke eller hudpleie.

• Det er ikke nødvendig å vaske av.

• Fargen utvikles gradvis, og endelig resultat er synlig etter 24 timer.

• Bruk hver dag for et mer intenst resultat

• Glow and go

Bruk
Water (Aqua, Eau), Alcohol Denat., Dihydroxyacetone, Propylene Glycol, Dimethyl Isosorbide, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Potassium Sorbate, Hexylene Glycol, Polysorbate 20, Fragrance (Parfum), Citric Acid, Tapioca Starch, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Macadamia Integrifolia (Macadamia) Seed Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Rosa Canina (Rosehip) Fruit Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Cocos Nucifera Fruit Powder, Ascorbic Acid, Tocopheryl Acetate.
Ingredienser
Artnr: B076610
Kategorier : Sol & Tan > Til kropp > Brun uten sol
Fra vårt Magazine
Anmeldelser (0)
Skriv en anmeldelse
5
4
3
2
1

Dette produktet har ingen anmeldelser.

Skriv en anmeldelse
Andre kjøpte også
79 kr Veil. pris 85 kr
Gave
285 kr
11
Great Deal
Anastasia Beverly Hills
214 kr Veil. pris 265 kr (-19%)
16
Selling fast
266 kr Veil. pris 459 kr (-42%)
13
Steng