Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
It’s Christmas time – Kjøp årets beautygaver i vår juleshop >
Great Deal

Burberry Burberry Godess EdP (30 ml)

Kjøp
Fri frakt over 500 kr 2-4 dagers hjemmelevering
Merkingen "Great Deal" gjør at du som kunde kan være sikker på å få en rettferdig pris. Great Deal er nøye utvalgte produkter som vi kontinuerlig matcher med autoriserte forhandlere for å kunne tilby så attraktive priser som mulig.

Din indre styrke. Burberry Goddess forteller en historie om å oppdage seg selv. Den nye kampanjen følger Emma Mackey og en flokk løvinner. Emma utstråler selvtillit, styrke og vennlighet og legemliggjør ånden i Burberry Goddess Eau de Parfum. Burberry Goddess Eau de Parfum er en unik, aromatisk gourmandduft med en kraftfull trio av vanilje. Toppnoten er en vaniljeinfusjon med treaktige noter, hjertet en vaniljekaviar med rik sødme og basen en vaniljeabsolutt beriket med strålende lavendel. Denne sensuelle duften har en vegansk formel laget med vanilje fra Madagaskar.  Burberry Goddess Eau de Parfum er pakket i en elegant firkantet flakon som er designet for å kunne fylles på. Påfyllingsflasker selges separat. Den gabardinbeige og gullfargede emballasjen er prydet med en medaljong som viser til varemerkets rike kulturarv.

Toppnoter: Vaniljeinfusjon og lavendel

Hjertenoter: Vanilla Caviar

Bunnnoter: Vanilla Absolut

Les merLes mindre
Duftfamilie: Krydrede dufter
Størrelse: 30 ml
Informasjon
Bruk
Alcohol Denat., Parfum/Fragrance, Propylene Glycol, Aqua/Water/Eau, Ethylhexyl Salicylate, Benzyl Salicylate, Linalool, Hydroxycitronellal, Limonene, Coumarin, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Benzyl Cinnamate, Alcohol, Citral, Tris(Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Anise Alcohol, Benzyl Benzoate, Geraniol, Yellow 5 (CI 19140), Red 4 (CI 14700), Ext. Violet 2 (CI 60730).
Ingredienser
Artnr: B086283
Kategorier :
Fra vårt Magazine
Andre kjøpte også
By Bangerhead
20 kr
Selling fast
118ml 30ml
147 kr Veil. pris 198 kr (-26%)
Great Deal
149 kr Veil. pris 150 kr
246 kr Veil. pris 350 kr (-30%)
Great Deal
Selling fast
Anastasia Beverly Hills
225 kr Veil. pris 265 kr (-15%)
Great Deal
235 kr Veil. pris 326 kr (-28%)
Steng