Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Great Deal

Glo Skin Beauty Glo Skin Beauty Under Eye Concealer Golden

Fri frakt over 500 kr 2-4 dagers hjemmelevering
Hold øye med produkter med merkingen "Great Deal". Merkingen gjør at du som kunde kan være sikker på å få en rettferdig pris. "Great Deal" er nøye utvalgte produkter som vi kontinuerlig matcher med autoriserte forhandlere for å kunne tilby så attraktive priser som mulig. Prisene og hvilke produkter som er inkludert oppdateres fortløpende og er ikke inkludert i kampanjer.

Concealer i to nyanser med mye god dekning som påføres under øynene. Inneholder ingredienser, som aktivt lyser opp og forbedrer mørke ringer under øynene. Finnes i fire ulike farger. Om du skal dekke et arr, hyperpigmentering eller en synlig hudujevnhet er dette løsningen. Glominerals under eye concealer er rik på pigmenter som dekker, samt inneholder behandlingsingredienser som minsker mørke ringer under øynene. Bland begge concealer-tonene for å tilpasse til din egne hudfarge. Legg den gjerne med Camouflage Brush eller Precision Camouflage Brush. Avslutt med Foundation ved behov.

Les merLes mindre
: 3.1
Dekning: Full
Finish: Naturlig
Konsistens: Farge
Nyanse / Farge: Beige-Nude
Informasjon
Bruk
Notere at ingredienslisten kan ha blitt endret. Kontakt kundeservice innen kjøp om du har spørsmål om allergi eller sensitivitet. caprylic/capric triglyceride, octyldodecanol, euphorbia cerifera (candelilla) wax, copernica cerifera (carnauba) wax, disteardimonium hectorite, propylene carbonate, jojoba esters, polyethylene, tocopherol, retinyl palmitate, ascorbyl palmitate, carthamus tinctorius (safflower) seed oil, camellia oleifera leaf extract, phenoxyethanol, may contain (+/-): titanium dioxide (ci 77891), zinc oxide (ci 77947), iron oxides (ci 77491, ci 77492, ci 77499)
Ingredienser
Artnr: B000578
Kategorier : Makeup > Base > Concealer
Fra vårt Magazine
Anmeldelser ()
/5
Skriv en anmeldelse
5
4
3
2
1
Madeleine Elise 2686 dager siden
Jeg pleier dra concealer-kosten midt i beholderen slik at begge fargene kommer på kosten, da får jeg den perfekte fargen for meg. Produktet sitter lenge og fungerer best under en mineralfoundation som ''setter'' det skikkelig. En antydning til creasing dersom jeg er litt ivrig med påføringa, men det fikses lett. Stiv pris, men absolutt et godt produkt!
Ida Gunnarsrud 2763 dager siden
Denne gjør akkurat slik den skal gjøre. Perfekt dekning, ikke bare for under øynene for min del, men den dekker også kviser og urenheter.
Astrid Hanssen 2884 dager siden
Har hatt denne i ett år nå, og bare brukt en av fargene siden den passet best, og har fortsatt litt igjen! Supert produkt, føler meg fresh hver dag med denne.
Skriv en anmeldelse
Vis flere anmeldelser (0)
Andre kjøpte også
Great Deal
183 kr Veil. pris 244 kr (-25%)
1
Great Deal
279 kr Veil. pris 365 kr (-24%)
Gave
Selling fast
239 kr Veil. pris 459 kr (-48%)
13
Gave
308 kr Veil. pris 489 kr (-37%)
1
Gave
285 kr
11
Great Deal
Gave
Selling fast
Anastasia Beverly Hills
199 kr Veil. pris 265 kr (-25%)
16
Steng