10 kultfavoritter du må prøve

10 kultfavoritter du må prøve

Selv om det er spennende å teste nye produkter, så blir storfavorittene favoritter av en grunn. Her er ti produkter som beautynerder over hele verden sverger til. Har du dem allerede i skapet? Viss ikke så er det på høy tid å klikke hjem disse legendene.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant
Universalkremen Eight Hour Cream fra Elizabeth Arden er kanskje det mest klassiske kultproduktet som fins å få tak i. Med sine mange bruksområder er den et must i badromsskapet. Eight Hour Cream kan brukes som leppegland såvel som på flisete neglebånd eller tørre albuer. Kremen ble lansert så tidlig som 1930, med sin klassiske duften fra furu.

Pixi Glow Tonic
Si farvel til gusten hud, og velkommen til ren, klar og lysende hud med Pixi Glow Tonic. I årevis har dette vært en favoritt, og vi ser ingen anledning til at denne supertonicen skal vippes av tronen i nærmeste fremtid. Den omtalte kjemiske eksfoliatoren bruker glycolsyre til å fjerne døde hudceller og jevne ut huden, mens aloe vera tilfører fuktighet. Den passer til og med for sensitiv hud! 

Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion+
I 46 år har denne kremen utviklet av hudleger holdt hva den lover, nemlig å gi masse fuktighet og glød til huden uten at den skal kjennes fet. Denne er elsket av kvinner over hele verden!

Mason Pearson Brush
Hårbørstenes Rolls Royce, Mason Pearson, koster litt mer enn man er vant til å spandere på hårbørster, men den er definitivt verdt det. Med et innkjøp av denne føyer du deg inn i rekken av en mengde kjendiser som sverger til denne børsten og dens fantastiske egenskaper. Dessuten er børsten av ypperste kvalitet og om den behandles varsomt og rengjøres ofte, sies den å kunne holde livet ut.

Yves Saint Laurent Touche Éclat Radiant Touch
Mørke ringer har ingen sjanse når de møter Touche Éclat Radiant Touch. Denne highlighteren er en favoritt på grunn av sin evne til å skjule mørke ringer, samtidig som den lyser opp huden og får den til å fremstå jevn og full av glød - uten å bli kakete. 

Mac Cosmetics Retro Matte Ruby Woo
En klassisk rød leppestift kan umiddelbart heve antrekket, men det å finne den rette nyansen er ikke alltid like enkelt. Fargen Ruby Woo fra MAC er en kultfavoritt på grunn av sin blå-røde undertone, da den er flatterende for de fleste hudtoner samtidig som den også sitter som støpt hele dagen og kvelden. Denne leppestiften er veldig matt, så glem ikke å bruke en primer under denne for å unngå at den blir tørr. MAC Cosmetics Prep + Prime Lip er perfekt å bruke som base. 

Shiseido Eyelash Curler
Det er få makeupverktøy som gjennom årene har fått så mye oppmerksomhet som Shiseidos klassiske øyenvippebøyer. Formen gjør at du får tak i alle vipper, og bøyen du får er vanskelig å etterligne med billigere kopier. Med sine utskiftbare plastpads kan den også brukes år etter år og kan dermed ses på som en god investering.

Clarins Beauty Flash Balm
Denne er for mange kjent som «Askepottkremen», da den fjerner tegn på trøtthet og gir en strålende glød. Denne kan du bruke som en vanlig ansiktskrem på morgenen før du påfører makeup, men til og med som en ansiktsmaske 2-3 ganger i uken. Glatt, myk og spenstig hud? Ja takk!

Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream
Mange brasilianske kremer har en felles, hemmelig ingrediens: guarana - en plante fra Amazonas som inneholder en av planetens sterkeste koffeinformer. Kremen inneholder også en blanding av næringsgivende cupuaç-smør, antioksidantberiket açaí og fuktighetsgivende kokosolje for uimotståelig myk hud mer fantastisk glow. Koffeinet gjør at huden strammes opp og gir effekten som er bakgrunnen for navnet. Brazilian Bum Bum, indeed! 

Nuxe Huile Prodigieuse Dry Oil
Det franske merket Nuxe har spredd seg verden over, og det er ikke uten grunn. Deres bestselgende produkt er definitivt Huile Prodigieuse Dry Oil. Denne multifunksjonelle tørroljen kan brukes både til hud og hår, på ansikt og på kroppen. I tillegg dufter den fantastisk! Den skal også ha en reparerende effekt på mindre strekkmerker. Den samme oljen finnes i en variant med skimmer, noe som er ekstra fint på brune sommerben!

Shop the article

Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream (240ml)
Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream (240ml)

359 kr 449 kr Veil. pris 

1
Pixi Glow Tonic (250ml)
Pixi Glow Tonic (250ml)

239 kr 299 kr 299 kr Veil. pris 

1
Shiseido Eyelash Curler
Shiseido Eyelash Curler

249 kr 311 kr 265 kr Veil. pris 

1
Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant (50ml)
Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant (50ml)

299 kr 410 kr 410 kr Veil. pris 

0
Clarins Beauty Flash Balm (50ml)
Clarins Beauty Flash Balm (50ml)

279 kr 349 kr Veil. pris 

0
Yves Saint Laurent Touche Eclat
00
Yves Saint Laurent Touche Eclat

375 kr Veil. pris 

0
MAC Cosmetics Retro Matte Ruby Woo
MAC Cosmetics Retro Matte Ruby Woo

200 kr Veil. pris 

0
NUXE Huile Prodigieuse
100ml 50ml
NUXE Huile Prodigieuse

fra196 kr fra245 kr fra245 kr Veil. pris 

0
Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion+ Dry/Comb
50ml 125ml
Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion+ Dry/Comb

fra196 kr fra245 kr fra225 kr Veil. pris 

0
Mason Pearson Popular Bristle & Nylon Dark Ruby
Mason Pearson Popular Bristle & Nylon Dark Ruby

1295 kr 1495 kr 1495 kr Veil. pris 

0

Share