20, 30 og 40 - slik tilpasser du hudpleierutinen etter alder

20, 30 og 40 - slik tilpasser du hudpleierutinen etter alder

Huden din endres med årene, og det som er den perfekte hudpleierutinen når du er 20 år, passer ikke nødvendigvis like bra når du er 40 år. Vi har satt oss inn i hva som er den beste rutinen for både 20, 30 og 40 – for deg som er ute etter den beste rutinen for din alder.

20 – for lite søvn, for mye fest
I de unge voksenårene er det fortsatt mange som plages av kviser en gang i blant. Dette skyldes ofte en blanding av for lite søvn, og for mye fest. Om du fortsatt helst vil kunne feste hele natten, så kan det være verdt å satse på beroligende og oljekontrollerende hudpleie for å kompensere. Dermalogica Breakout Clearing Foaming Wash renser skånsomt rent ansiktet og forhindrer utbrudd av kviser. I tyveårene kan det være fristende å satse på en ansiktskrem som fungerer som allround-krem, men velg da med omhu. Clinique Pep-start Hydroblur Moisturizer gir fuktighet hele døgnet, samtidig som den holder huden matt og oljefri. Sats på en Instagramvennlig fuktighetsmaske som kan motivere deg til å gi huden litt ekstra kjærlighet en gang i blant. Den herlige Cremorlab T.E.N. Cremor O2 Bubble Energizing Mask er en suksess både i feeden og for huden.

30 – de første linjene
I trettiårsalderen begynner de fleste å merke de første alderstegnene på huden. Er man på det stadiet at man ikke er helt klar til å vise opp de første rynkene, men ikke heller vil kaste seg på Botox-bølgen, så er det bra å gå gjennom produktene på badhyllen og fornye litt. Det første steget for å motvirke at linjer blir til rynker, er fuktighet. Dermalogica Skin Smoothing Cream er en perfekt 24H-krem som gir masse fuktighet og passer de fleste hudtyper. Dessuten er det på høy tid å legge til en øyekrem i rutinen din. Biotherm Blue Therapy Eye jobber både for å motvirke rynker og mørke ringer under øynene. Topp rutinen med et fuktighetsgivende serum som arbeider på dypet for maksimal fuktighet, som holder huden ungdommelig. Mizon Hyaluronic Acid Serum er basert på hyaluronsyre, som fungerer som en naturlig fuktighetsgiver i huden gjennom å binde væske.

40+ – mindre spenst og synlige solskader
Når du passerer 40, bør fokuset, utenom fuktighet, ligge på anti-age, for den som vil beholde spenst og unngå rynker. En fiende når det kommer til å holde huden ung, er solen. Ikke bare gir den oss rynker for tidlig, men den kan også føre til pigmentflekker. Biotherm Blue Therapy Reno Serum er spesielt tilpasset for å motarbeide slike alderstegn. Bruk den daglig under fuktighetskrem for å få best effekt. For å beskytte ansiktet mot nye solskader så er det viktig å bruke høy solfaktor. Dette er spesielt viktig nå fordi huden blir tynnere med årene. Dermalogica Dynamic Skin Recovery SPF 50 er tilpasset for moden hud og beskytter mot solskader samtidig som den fungerer på skader som allerede har skjedd.

Shop the article

Dermalogica Dynamic Skin Recovery SPF50 (50ml)
Dermalogica Dynamic Skin Recovery SPF50 (50ml)

668 kr 835 kr 815 kr Veil. pris 

4
Mizon Hyaluronic Acid 100 (30ml)
Mizon Hyaluronic Acid 100 (30ml)

244 kr 340 kr Veil. pris 

0
Dermalogica Breakout Clearing Foaming Wash (177ml)
Dermalogica Breakout Clearing Foaming Wash (177ml)

179 kr 225 kr 195 kr Veil. pris 

0
Biotherm Blue Therapy Accelerated Serum
50ml 30ml
Biotherm Blue Therapy Accelerated Serum

fra452 kr fra565 kr fra509 kr Veil. pris 

0
Biotherm Blue Therapy Eye Cream (15ml)
Biotherm Blue Therapy Eye Cream (15ml)

356 kr 445 kr 435 kr Veil. pris 

0

Share