6 produkter fra Filorga du ikke vil leve uten

6 produkter fra Filorga du ikke vil leve uten

Ønsker du deg synlige resultat og ungdommelig hud, uten hjelp av injeksjoner? Da vet vi nøyaktig hva du behøver i ditt liv! Det ikoniske franske hudpleiemerket Filorga tilbyr produkter som inneholder samme ingredienser som brukes innen den estetiske medisinen, for å gi deg synlige resultater. Synes du det er vanskelig å vite hvilke produkt som passer nettopp for deg? Vi har listet våre absolutte must-haves fra Filorga. 

Filorga NCEF Essence
Alt du trenger for en riktig glow- og fuktighetsboost! Påføre etter toner for umiddelbar glød og hud med masse fuktighet. Det beste av alt er alt denne essence øker hudens absorberingsevne slik at du får det meste ut av de nestkommende produktene. For optimal effekt kan du påføre essence gjentatte ganger etter hverandre. 

Filorga NCEF Night Mask
Vil du våkne opp til perfekt hud? Det høres ut som en drøm, men denne nattmasken er faktisk virkelighet. Masken gjenoppbygger og reparerer huden under natten. Du våkner på morgenen med uthvilede ansiktstrekk, samt hud med fuktighet og fantastisk glød. Du kan også bruke masken rundt øynene. Ønsker du en mer dranert effekt så kan du oppbevare masken i kjøleskapet. Det er perfekt for deg som ofte våkner med en litt hoven følelse i huden.

Filorga Time Filler Eyes
All-in-one for øynene! Time Filler Eyes er Filorgas mest komplette øyeprodukt og det behandler rynker og linjer, øker hudens fasthet og gir næring. Dette underverket gir næring til vippene og øker tilveskt med kontinuerlig bruk. Påføres under øyet og på øyenlokket hver morgen og kveld. 

Filorga Lift Structure Cream
Et løft til huden! Filorgas Lift Structure gir (som navnet tilsier) et umiddelbart løft, samt komfort og næring. Kremen inneholder aktive ingredienser og sterke antioksidanter som beskytter kollagenet, samt gir volum og fasthet til huden. 

Filorga Hydra Hyal Serum
Sommerfavoritt nummer én! Hydra Hyal Serum er det optimale produktet for vår og sommer. Serumet gir fuktighet, virker fuktighetsbevarende og stimulerer hyaluronsyntesen. Bruk serumet både morgen og kveld, også under solbeskyttelse og ansiktsmasker.

Filorga UV Bronze Mist med SPF 50 
Dette er redningen når du er på sprang! UV Bronze Mist er det absolutt beste produktet å ha i håndvesken. Du får beskyttelse mot solen i et superenkelt mist-format og du kan til og med spraye misten over makeup. Det er så enkelt at man kan knapt tro det!

Shop the article

Filorga UV Bronze Mist SPF50+ (50ml)
Filorga UV Bronze Mist SPF50+ (50ml)

316 kr 395 kr

0
Filorga Lift Structure Cream (50ml)
Filorga Lift Structure Cream (50ml)

612 kr 765 kr

0
Filorga NCEF Night Mask (50ml)
Filorga NCEF Night Mask (50ml)

564 kr 705 kr

0
Filorga NCEF-Essence (150ml)
Filorga NCEF-Essence (150ml)

420 kr 525 kr

0

Share