Hvordan bære mørk leppestift - uten flekker på tennene

Hvordan bære mørk leppestift - uten flekker på tennene

Uansett om du er ute etter en mer goth-chic look eller streber etter klassisk 20-talls glamour, så er mørk leppestift et klassisk statement som sjelden går ubemerket forbi. Om det derimot havner på tennene kan effekten bli noe annet enn det du ønsket deg. Vi tipser om knepene som får leppestiften til å holde seg på plass hele dagen. 

Primer
For å få maksimalt ut av fargen og holdbarheten av leppestiften så er det bra å grunne med en primer. Elizabeth Arden Advanced Lip-Fix Cream gir en bra base for stiften og gjør slik at det ikke flyter ut i de fine linjene omkring leppekonturen. 

Line it in
For å skape knivskarpe konturen og ekstra beskyttelse mot leppestift som flyter ut, er en leppepenn i samme farge som stiften til god hjelp. 
att skapa knivskarpa konturer och ett extra skydd mot läppstift som flyter ut är en läppenna i samma färg som stiftet till god hjälp. IsaDora Sculpting Lipliner er vannfast, og den smarte utformingen gjør at du ikke behøver noen blyantkvesser. 

Make it matte
Vi elsker glansfulle og glossige stifter, men om du er ute etter maksimal holdbarhet foretrekker vi en matt stift. MAC Cosmetics Lipstick Lustre gir fløyelsmyke lepper og har riktig bra dekkevne. Om du foretrekker en flytende stift så er NYX Soft Matte Lip Cream en budsjettelskling som finnes i mange ulike farger å velge mellom. 

Final touch
Når leppestiften vel er på plass og sitter perfekt, så er det på tide å ta frem et gammelt triks for å holde fargen borte fra tennene. Sett en finger inn i munnen, forme leppene til e "o" og dra ut fingeren. Dette virker kanskje litt rart, men det er et enkelt triks som redder deg fra å smile med leppestift på tennene. Den overflødige fargen havner nemlig på fingeren i stedet for på tennene. 

Happy kissing! 

Shop the article

Mac Cosmetics Lipstick Lustre
See Sheer Syrup Hug Me Plumful Capricious Cockney Patisserie Lady Bug Touch Midimauve Pretty Please Spice It Up! Politely Pink Sweetie Jubilee Lovelorn Lustering Giddy Fresh Brew Milan Mode Flamingo Highlights Gold Xixi
MAC Cosmetics Lipstick Lustre

195 kr

0
NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream
NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream

fra43 kr fra85 kr

0

Share