Gaveguide: luksuriøse beautygaver til noen du er glad i

Gaveguide: luksuriøse beautygaver til noen du er glad i

Vil du skjemme bort noen litt ekstra? Hvorfor ikke satse på en luksuriøs beautygave som kan sette gullkant på din favorittpersons liv som de kanskje ikke hadde unnet seg selv! Vi har valgt ut fem favoritter. 

Rituals the Ritual of Ayurveda Balancing Ceremony
Den perfekte gaven til noen du er glad i og som behøver å unne seg selv litt avslapning er et komplett spakit med alle produkter som trengs for myk, fuktighetsrik hud, samt ro i sinnet. 

MOR Emporium Classics Home Diffusers Kit Blood Orange
En herlig duft til hjemmet kan få hvilket rom som helst til å kjennes mer hjemmekoselig, og enda bedre blir det så klart om den kommer i form av en elegant diffuser i klassisk stilren design. Med dette kitet får du beholdere, pinner og duft som kan fylles på slik at gavemottageren kan tenke på deg lenge etter at gaven er mottatt. 

bareMinerals Send Nudes Lip Trio
Kjenner du noen som elsker nudefargede lepper og er en sucker for å teste nye leppeprodukter? Da kan du imponere med å pakke inn tre stk av bareMinerals mest populære nude-produkter som en gave til noen du er glad i. Kitet inneholder de matte og kremige favorittene Swank, XYZ og Hemp. Med sin pigmentrike og mousselignende formel glir de lett på leppene og har lang, kyssevennlig holdbarhet. 

ghd Dry & Style Luxury Gift
Er bare det beste godt nok for din elskling? Da kan du unne han eller henne de ultimate stylingproduktene i en luksuriøst gullfarget spesialutgave som skulle gjøre hvem som helst grønne av misunnelse! ghd's Air Dryer og Gold Styler brukes av frisører verden over, og har i lang tid vært storfavoritter blant beautynerds med krav til høy kvalitet. 

YSL Black Opium EdP Limited Edition
Denne moderne twisten på YSL's klassiske duft Opium som dessuten har blitt kledd i en vakker limited edition-flaske, finnes det ikke mange parfymekjennere som skulle sagt nei til. Utover det å nyte av duften kommer den som har fått gaven dessuten til å bli påmint om deg hver morgen når de sprayer på seg parfymen, hvilket er en flott bonus! 

Om du er veldig usikker kan du alltids gi bort et gavekort, så kan han eller hun kjøpe akkurat det de har lyst på!

Shop the article

Share