Klar for en ny start: detox for huden

Klar for en ny start: detox for huden

Gi huden en detox etter ferien! Vi vet nøyaktig hvordan du tryller frem glow og visker bort alle trøtthetstegn! 

Få hjelp av syrer
Det kan virke som at hele beauty-verdenen snakker om syrer. Det er ikke så rart, med tanke på hvilke fantastiske resultat syreprodukter kan gi. Kjenner du deg som en nybegynner på dette feltet? Fortvil ikke! Du kan få fantastiske resultat allerede med et par velutvalgte ingredienser. 

For mer glow anbefaler vi glykolsyre - en aha-syre som har små molekyler og kan trenge ned i dypet i huden. Den løser opp døde hudceller slik at huden blir jevn og full av liv. 

Er du ute etter rensende, eksfolierende egenskaper? Velg et produkt med salicylsyre. Salicylsyre er en oljeløselig syre som renser huden effektivt. Den fungerer perfekt for fet og kombinert hud, da den fjerner både døde hudceller og talg. 

Detox-favoritt nummer 1

Akkurat nå lengter vi etter mer glow! Mask 15 fra Dermaceutic er en peelende maske som gir ren og klar hud. Med en kombinasjon av både glykolsyre som cellestimulerer og fjerner døde hudceller, salicylsyre som renser porene, samt bentonitleire som jobber talgabsorberende, er dette et effektivt produkt for å gi huden en detox og nytt liv. Det perfekte produktet å starte det nye året med! 

Shop the article

Dermaceutic Mask 15 (50ml)
Dermaceutic Mask 15 (50ml)

556 kr 695 kr

1

Share