Slik holder krøllene lenger

Slik holder krøllene lenger

Vi har alle vært der; du har stått i flere timer for å krølle håret og fiksert med hårspray, men likevel ligger håret flatt etter noen timer. Dette er så klart veldig irriterende og absolutt ikke verdt all din tid. Vi hjelper deg gjerne med triksene vi har lært oss for å få krøllene til å holde! 

Prep it

Om du ønsker at krøllene skal holde lengst mulig, er det en bra idé å krølle det dagen etter vask. Når håret er nyvasket blir det mykere og glattere, og krøllene faller lett ut. Om du nettopp har vasket håret og planlegger å krølle det i kveld, så anbefaler vi at du føner håret uten å børste det. Om du føner håret er det viktig å bruke varmebeskyttende produkter, samt at du med fordel kan ha i et skum som gir hold. Start med for eksempel Maria Nila Cream Heat Spray for å beskytte håret, og følge opp med Sachajuan Hair Mousse i fuktig hår før du føner håret. 

Curl it
Det finnes mange ulike alternativer når det gjelder stylingverktøy, og det er inget unntak når det kommer til krølltangen. Den fins både krølltang og krøllstav i ulike størrelser, så her kommer det an på hvilken type av styling du ønsker. Om du gjerne vil ha klassiske, spretne krøller så er det bra å gå for en smalere variant, som krøllstaven Cera Spin Wand som er 13-26 mm og varmer opptil 210°C på bare 15 sekunder. Lengter du etter store og flotte bølger i håret bør du velge en tykkere variant, som krøllstaven Nocturne Creative Curl Wand fra ghd eller en mer klassisk krølltang som ghd Curve Soft Curl. Denne er til og med designet spesifikt for å skape krøller som holder lenger. 

Style it 
Når du har oppnådd krøllene eller bølgene du ønsket deg så er det viktig å sette siste finish for at de skal holde lengst mulig. Om du har laget klassiske krøller med en litt smal krølltang så kan du godt gre gjennom håret med fingrene etter at håret har fått litt tid til å avkjøle seg, om du ønsker en litt mer myk og naturlig look. For ekstra volum kan du tupere litt på kronen, før du avslutter med en god hårspray som R+Co Outer Space Flexible Hairspray og eventuelt en siste finish som demper frizz og tilfører litt ekstra glans, som Bumble & Bumble Shine On Finishing Spray.  

Shop the article

ghd Curve Soft Curl Tong
ghd Curve Soft Curl Tong

1699 kr

0
R+Co Outer Space Flexible Hairspray (315ml)
R+Co Outer Space Flexible Hairspray (315ml)

264 kr 329 kr

0
Sachajuan Hair Mousse (200ml)
SACHAJUAN Hair Mousse (200ml)

147 kr 155 kr

0
Maria Nila Cream Heat Spray (150ml) Y
Maria Nila Cream Heat Spray (150ml)

249 kr

1

Share