Superfood til huden din

Gi huden din litt ekstra kjærlighet med super food, det vil si ingredienser som er stappet med hudforsterkende egenskaper! Vår absolutte favoritt innen super food for huden er den koreanske bestselgeren Dr. Ceuracle - les mer om merkets matcha- og kombutchaprodukter som inneholder alt det gusten høsthud lengter etter: de beskytter, fukter og gir utrolig glød. 

Scroll nedover og les om våre favoritter.
 


Slik forbedrer du hudens elastisitet med kombucha 

I tillegg til å være bra for magen er Kombucha bra for huden. Kombucha er en gjæret te som er laget ved hjelp av melkesyrebakterien 'Kombucha sopp'. Det er en aktiv ingrediens med fuktighetsgivende egenskaper som forbedrer hudens elastisitet, hudtone og struktur samt bekjemper rynker og fine linjer. Vi er, som mange andre, besatt av Dr. Ceuracles Vegan Kombucha Tea Essence er som kan brukes både som toner, essens og fuktighetsgivende maske og er rik på B-vitaminer som B2, B6 og B12 som gir huden fukt og glød. En annen kombucha-favoritt er Dr. Ceuracles Vegan Kombucha Tea Gel Cream - en intenst fuktighetsgivende gelkrem som gir huden masse næring og fuktighet og etterlater en balansert og sunn glød! Glattere og klarere hud med Matcha 

Matcha er så mye mer enn bare te! Dr. Ceuracle Jeju Matcha Clay Pack er fylt med matcha som er rik på antioksidanter som beskytter huden mot frie radikaler. Denne leirmasken inneholder også aminosyrer, betain og kaolinleire som reduserer porer, holder huden myk, glatt og ren, og gjenoppliver sliten hud. Perfekt for deg som sliter med stresset hud og pigmentflekker! 

Gave
399 kr
Gave

Produkter fra artikkel