Få en bronze sommerlook med SPF
Sommerens sminkelook får gjerne være lett, fresh og ha mye glow! Med bestselgerne fra Estée Lauder kan du enkelt skape en bronze sommersminke som fungerer like bra døgnet rundt. Her ligger fokus på en glødende base, fantastiske vipper og skinnende lepper. Sjekk ut produktene nedenfor for å skape looken!Strålende glow innenfra

Ja, du kan sminke deg til et glow, men for å få den freshe gløden innenfra må du satse på rett hudpleieprodukter! Vår favoritt Revitalizing Supreme Plus er en lett og oljefri ansiktskrem som fyller huden med fuktighet og næring. Moringa-esktrakt hjelper med å optimere hudens naturlige fornyelsesprosess, slik at rynker og linjer blir mindre synlige.

Kombiner med det legendariske serumet Advanced Night Repair Recovery Complex II for en effektiv cellefornyelse under natten. Vokn opp til strålende glød og en herlig fuktet hud!Få en flawless finish

Sommerens basemakeup får gjerne være vektløs og frisk på huden. Begynn med å applisere Futurist Aqua Brilliance Water Glow Primer over hele ansiktet for en intensiv fuktighetsboost. Gelcremen forvandles til mikrosmå vanndråoer som jevner ut huden og legger grunnlaget for en perfekt makeup.

Flortsett deretter med vår herlige favoritt: Futurist Hydra Rescure SPF 45. Denne foundationen er proppfull med fuktende og hudpleiende egenskaper som langsiktig forbedrer huden. Den lette formelen dekker effeketivt ujevnheter med en naturlig flawless finish. Vi elsker at den dessuten har bredspektret UVA-/UVB-beskyttelse!Prikken over i-en

Bronze Goddess Powder Bronzer gir huden en naturlig fin glød som smelter inn i huden. Appliser i ansiktet, på halsen og dekolletasjen for en frisk og solkysset look.

Vil du få lengre vipper med ekstra volum? Da får du ikke gå glipp av storfavoritten Sumptuous Extreme Mascara Black. Her får du dramatiske lengder og volum helt uten klumper. Det er mascaraen for deg som virkelig vil sette øynene i fokus med en effekt som påminner om løsvipper.

Sist men ikke minst, prikken over i-en, i sommerlooken - et par myke, skinnende lepper. Pure Color Envy Kissable Lip Shine er beoostet med fuktende hyaluronsyre som gjør leppene uimotståelig myke og kyssevennlige. Børsten gjør det enkelt å få et perfekt resultat, med muligheten til å bygge opp dekningen.
221 kr 234 kr Veil. pris 295 kr
-17%
Selling fast
30ml 50ml
367 kr 440 kr Veil. pris 491 kr
4
-12%
233 kr 266 kr Veil. pris 310 kr Du sparer 77 kr
319 kr 335 kr Veil. pris 425 kr Du sparer 106 kr
349 kr 368 kr Veil. pris 465 kr
-17%
30ml
510 kr 611 kr Veil. pris 680 kr
1
338 kr 354 kr Veil. pris 450 kr

Produkter fra artikkel