Forebygg alderstegn i solen

Forebygg alderstegn i solen

Vi har sagt det før og vi sier det igjen: hele 80% av hudens for tidlige aldring er et resultat av de skadelige effektene av UVA- og UVB-eksponering. Man kan altså ikke være påpasselig nok når det kommer til å beskytte seg i solen. Heldigvis finnes det en rekke ulike solfaktorprodukter å velge mellom og dagene der effektiv solbeskyttelse var synonymt med et tykt lag med zinkkrem på nesen, er long gone. Vi har valgt ut noen av våre absolutte favoritter med høy solfaktor. De er perfekt for deg som vil ha ordentlig beskyttelse, men med en vektløs følelse.

Dermaceutic Derma Defense
En riktig all-in-one helt. Denne DD-kremen har en trippelfunksjon: det er en dagkrem som tilfører fuktighet, beskytter og jevner ut hudtonen. Huden får fin glød og en jevnere hudtone. Med SPF 50 kommer du til å elske denne året rundt! Den finnes i to ulike nyanser for å jevne ut hudtonen samtidig som den får maksimal beskyttelse.

Dermaceutic Sun Ceutic Tinted
Sun Ceutic Tinted er en mykgjørende solbeskyttelseskrem som hjelper til å motvirke forekomsten av pigmentflekker og forhindrer for tidlig aldring av huden som forårsakes av UV-stråling. Det kraftige filteret gir høy solfaktor 50+ og inneholder både minerale og fysiske filter. Den beskytter effektivt mot både UVA- og UVB-stråler og det naturlige mineralpigmentet gir huden fin glød. I Sun Ceutic Tinted finnes også en kraftig stamcellestimulator, samt reparerende ingredienser som hyaluronsyre og aloe vera. 

Shop the article

Dermaceutic Derma Defense SPF50 (40ml)
Light Tint Medium Tint
Y
Dermaceutic Derma Defense SPF50 (40ml)

345 kr

0

Share