Best of 2023 – Våre favoritter fra året
2023-12-08
Det nye året er snart her, noe som betyr at det er på tide å se tilbake på året som har gått og favorittene i sortimentet vårt. Vi har samlet noen absolutte ikoner som gjorde ekstra stort inntrykk blant alle lanseringene.Årets favoritter innen hudpleie

111Skin Black Diamond Cream
Dette resultatfokuserte merket ble lansert hos oss i fjor, og har absolutt levd opp til forventningene. I år lanserte de sin mest potente og luksuriøse hudkrem så langt, fullpakket med effektive ingredienser som virker på alle aldringstegn. Ikke nok med det: Den er også beriket med finmalt pulver av svart diamant som optimaliserer hudens absorpsjonsevne av disse potente ingrediensene.

Augustinus Bader The Retinol Serum
Augustinus Bader er allerede verdenskjent for sine resultatgivende produkter som gir en synlig effekt på aldringstegn, men dette serumet, hvor merkevarens stjerneingrediens TFC8 kombineres med retinol, gir cellefornyelsen en skikkelig boost. Den beroligende og fuktighetsgivende formelen får dessuten jobben gjort uten å forårsake irritasjon.

Jorgobé 2% BHA Salicylic Acid Exfoliating Toner
Det ble lansert mange fine produkter i løpet av året. Når det kommer til tonere, er det Jorgobés 2% BHA Salicylic Acid Exfoliating Toner som tar hjem seieren. Sveip dette over et rengjort ansikt noen ganger i uken og se hvordan tette porer blir dypt renset. Huden blir mykere, jevnere og mer strålende.

Make P:rem Safe Me. Relief Moisture Cleansing Oil
Denne oljerensen ble ikke lansert i år, men merket er nytt for oss i Bangerhead. Siden oljen har blitt en så viral suksess, kan vi ikke la være å nevne det. La denne milde, men utrolig effektive oljerensen smelte bort makeup, solkrem og urenheter i ett sveip.Årets favoritter innen hårpleie

Sisley Revitalizing Nourishing Shampoo
Har du tørt hår og en litt tørr eller sensitiv hodebunn? Prøv denne sjampoen og kjenn forskjellen. Den næringsrike formelen beriket med botaniske oljer renser skånsomt, gjenoppretter hårfibrene og pleier hodebunnen uten å tørke ut.

Shu Uemura Art of Hair Izumi Tonic Strengthening Mask
Shu Uemuras bestselgende Izumi Tonic-linje fikk et etterlengtet løft i form av denne hårinnpakningen. Den gir merkbart sterkere, tykkere, mer hydrert og glødende hår på bare 5 minutter.

Colorwow Extra Strength Dream Coat
Extra Strength Dream Coat er en oppgradering av den bestselgende Dream Coat Supernatural Spray. Hvis du ikke har klart å få «Glass Hair» uten kruser med originalen, eller har veldig krøllete hår som du vil rette ut, så må du prøve denne.

For Textured Hair Style 03
Mens vi er inne på krøllete hår, må vi også nevne For Textured Hair, selv om produktene faktisk ble lansert i fjor. Fremfor alt den botaniske stylinggelen Style 03; Den gir en perfekt balanse mellom definisjon og hold til alle typer av krøller.Årets favoritter innen parfyme

Burberry Goddess
Sa noen vanilje? Denne utsøkte gourmandduften er himmelen for alle vaniljeelskere der ute. Duftnotene består av en vaniljeinfusjon med tretoner i toppen, vaniljekaviar med rik sødme i hjertet og en base av vanilla absolute beriket med herlig lavendel.

Jo Malone London English Pear and Freesia
Vi husker vel alle Sofia Richie Grainges drømmebryllup i vår og samarbeidet med Jo Malone? Den ikoniske duften English Pear & Freesia fikk i alle fall et skikkelig løft i forbindelse med dette. Den friske og florale blandingen av nyplukkede pærer og hvite fresiaer, ambra, patchouli og tre ble raskt en ny sommerfavoritt for mange.

Parfums de Marly Valaya
Eksklusive Parfums de Marly lanserte en ny duft, Valaya, som er duftverdenens svar på den hvite T-skjorten. En strålende, myk og hudnær parfyme med duft av frisk bomull. Blant notene finner vi bergamott, mandarin og søt, hvit fersken i toppen etterfulgt av en blanding av blomster i hjertet. Til slutt lander duften i en base av musk og molekylet ambrofix, som gir varme aspekter av rav.

Tom Ford ÉBÈNE FUMÉ
Tom Fords hypede Private Blend-kolleksjon har blitt utvidet i form av denne dype og komplekse, men likevel varme og rolige duften. ÉBÈNE FUMÉ er bygget på noter av Palo Santo, Ebony, svart pepper, cistusolje, rosenneabsolut og essens av gujaktre.Årets favoritter innen makeup

Laura Mercier Roseglow Liquid Highlighter
Hyllede Laura Mercier utvidet sin glødgivende RoseGlow-kolleksjon med flytende highlightere som vi virkelig elsker. De tre nyansene gir en perfekt glow til alle hudtoner, og den lille svampapplikatoren er utrolig enkel å jobbe med.

Hourglass Veil Hydrating Skin Tint
Hudepleiende basemakeup har blitt større i år enn tidligere, og Veil Hydrating Skin Tint ble en av våre absolutte favoritter. Den består av hele 94 % av hudpleiende ingredienser som hydrerer og pleier huden direkte og på lang sikt. Den lett pigmenterte formelen myker opp ujevnheter og jevner ut hudtonen, samtidig som den fyller og jevner ut huden.

LH cosmetics Sparkl
Våre favoritter innen multifunksjonell makeup, LH cosmetics, oppfylte alle våre glitterdrømmer med bestselgeren Sparkl. Påfør direkte på øyelokkene, over annen makeup, på kinnene eller leppene – mulighetene er uendelige. Formelen er i likhet med LH cosmetics-standarden fantastisk og helt fri for plastglitter, samt helt vegansk.

MAC Cosmetics Squirt Plumping Gloss Stick
Har du lett etter et leppeprodukt som pleier, fukter og gir en fyldig munn uten glitter eller en klissete følelse? Da er Squirt Plumping Gloss Stick produktet for deg. At denne gikk viralt er ikke så rart, formelen er utrolig.

By Terry Hyaluronic Glow Setting Mist
By Terrys fuktighetsgivende makeup beriket med hyaluronsyre har lenge vært en favoritt, både hos oss og mange av dere. I år fikk serien et tillegg i form av en fuktighetsgivende og glødgivende setting mist. Spray før, under og etter makeupen, og la åtte forskjellige typer hyaluronsyre gjøre sin magi på huden. Sminken sitter sømløst og naturlig på huden og holder seg på plass lenger.

Lancôme Teint Idole Ultra Wear Care and Glow Serum Concealer
De hudpleiende ingrediensene har også funnet veien inn i concealerens verden, og denne serumconcealeren fra Lancôme ble et av årets høydepunkter. Den gir et naturlig og strålende resultat med middels dekning. Samtidig fukter og nærer den huden med hyaluronsyre, ceramider, peptider og yuzu-ekstrakt.
879 kr Veil. pris 905 kr
Augustinus Bader
1 630 kr
457 kr
Great Deal
Gave
LH cosmetics
194 kr Veil. pris 259 kr (-25%)
Gave
Parfums de Marly
3 042 kr
608 kr
Gave
228 kr Veil. pris 250 kr
100 ml 50 ml
TOM FORD
2 710 kr
30ml 100ml
785 kr
Gave
Selling fast
264 kr Vanlig pris 330 kr (-20%)

Produkter fra artikkel